Volkswagen I.D. Buzz

Luni, 25 Martie | Masini electrice si hibride

Volkswagen: nu există piață pentru versiunea campervan a lui ID.Buzz

Potrivit informațiilor din presă, Volkswagen nu mai are de gând să lanseze o versiune campervan pentru monovolumul electric ID.Buzz în viitorul apropiat. Marca germană spune că nu există destulă cerere pe nicio piață pentru un asemenea model.
Vineri, 24 Februarie 2023 | Masini electrice si hibride

Volkswagen: interioare cu materiale din PET-uri și resturi marine reciclate pentru modelele electrice

Viitoarele modele electrice Volkswagen se vor folosi de mai multe materiale ecologice în habitaclu. Acestea vor fi confecționate din PET-uri reciclate sau chiar din resturi marine reciclate.
Vineri, 25 Noiembrie 2022 | Premii auto

Mașina Anului 2023 în Europa: toate finalistele sunt modele hibride sau electrice

Au fost anunțați cei 7 finaliști care intră în cursa pentru titlul de Mașina Anului 2023 în Europa. Pe lista scurtă se află numai modele hibride și electrice. Printre ele se numără și Volkswagen ID Buzz.
Miercuri, 15 Aprilie 2020 | Masini electrice si hibride

Volkswagen ID Buzz este considerat înlocuitorul indirect al lui Touran: nemții speră ca astfel să aducă un plus de culoare în segmentul monovolumelor

Viitorul Volkswagen ID Buzz este considerat înlocuitorul indirect al actualului Touran. Conform oficialilor germani, viitorul model electric va încerca să revigoreze și segmentul monovolumelor.
Marti, 17 Decembrie 2019 | Masini autonome

Volkswagen va furniza 35 de shuttle-uri electrice și autonome ID Buzz la Cupa Mondială de fotbal din 2022: acestea vor transporta câte 4 pasageri

Volkswagen a anunțat că va furniza 35 de shuttle-uri electrice și autonome ID Buzz pentru statul Qatar cu ocazia Cupei Mondiale de fotbal din Qatar din anul 2022.
Joi, 20 Septembrie 2018 | Masini electrice si hibride

10 lucruri pe care trebuie să le știi despre viitoarele mașini electrice Volkswagen

Volkswagen va comercializa începând din 2020 modele electrice sub brandul ID care vor oferi autonomii de până la 550 de kilometri, spațiu generos la interior și conexiune permanentă la internet. Bateria va avea 8 ani garanție și va putea fi încărcată acasă la un wall box care va costa 300 de euro.
Miercuri, 19 Septembrie 2018 | Concepte

Volkswagen a prezentat conceptul ID Buzz Cargo: nivel 4 de conducere autonomă și peste 550 de kilometri rulați electric

Divizia Volkswagen Vehicule Comerciale a publicat primele imagini și detalii referitoare la noul concept ID Buzz Cargo. Versiunea de serie a conceptului electric și autonom ar putea debuta, cel mai devreme, în 2021. Modelul va folosi noua platformă MEB și promite o autonomie de peste 550 de kilometri.
Luni, 08 Ianuarie 2018 | Tehnologie

Volkswagen va utiliza sisteme de inteligență artificială Nvidia: "Mașinile vor avea tehnologii pentru recunoaștere facială, a vocii și a gesturilor"

Volkswagen va implementa tehnologii de inteligență artificială dezvoltate de Nvidia, iar primul pe listă va fi viitorul model electric Buzz.
Luni, 16 Octombrie 2017 | Masini electrice si hibride

Mașinile electrice din gama Volkswagen ID vor primi funcții autonome prin update-uri software

Mașinile electrice dezvoltate de Volkswagen sub brandul ID vor primi update-uri software pentru funcții autonome precum adaptive cruise control sau navigație prin satelit.
Luni, 21 August 2017 | Modele noi

Volkswagen ID Buzz intră în producție în 2022: Microbus-ul modern va fi electric și va avea funcții autonome

Volkswagen a confirmat o versiune de serie a conceptului ID Buzz prezentat la începutul anului. Noul model va apărea în 2022, va fi complet electric și va avea funcții autonome.
Miercuri, 28 Iunie 2017 | Masini electrice si hibride

Volkswagen pregătește încă două modele electrice: ID Lounge și ID Aeroe vor completa gama germanilor

Gama de electrice Volkswagen va include cel puțin încă două modele în următorii ani, întrucât germanii au confirmat că vor lansa ID Lounge și ID Aeroe, despre care însă nu a oferit alte informații.
Marti, 20 Iunie 2017 | Masini electrice si hibride

Volkswagen ID Buzz, confirmat pentru producție: Bus-ul electric și autonom va avea versiune de serie

Volkswagen a confirmat lansarea în producția de serie a conceptului ID Buzz, un Bus complet electric care va putea să se conducă singur.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Marti, 31 Ianuarie 2017 | Tehnologie

Experienţe noi la volan: Volkswagen va introduce sisteme de realitate augmentată pe modelele sale electrice

Volkswagen susţine că modelele electrice pe care le va lansa după 2020 vor include un interior minimalist şi sisteme de realitate augmentată.
Luni, 09 Ianuarie 2017 | Concepte

Celebrul VW Bus renaște în versiune electrică și autonomă: I.D. Buzz Concept are 600 de kilometri autonomie și 6 locuri pentru pasageri

Volkswagen a prezentat astăzi conceptul I.D. Buzz, din care va fi dezvoltată versiunea de serie a unui Bus complet electric care va putea să se conducă singur.

Tag-uri similare

VW, Volkswagen I.D., Volkswagen I.D. Buzz, Volkswagen I.D. Buzz Concept, VW Bus electric, VW I.D., VW minibus electric.VW microbus electric
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru