Volkswagen ID

Luni, 13 Septembrie 2021 | Masini electrice si hibride

Volkswagen introduce o nouă versiune software pentru modelele electrice din gama ID

Volkswagen a lansat un nou pachet de actualizări software over-the-air pentru toate modelele electrice din gama ID, respectiv ID.3, ID.4 și ID.4 GTX.
Sambata, 07 Noiembrie 2020 | Masini electrice si hibride

Volkswagen ia cu asalt piața din China: nemții vor să lanseze 8 modele electrice din gama ID până în 2023

Volkswagen va lansa 8 modele electrice din gama ID în China până în 2023, într-un efort prin care să-și asigure o cotă cât mai mare din vânzările acestui segment pe cea mai mare piață auto din lume.
Luni, 24 Februarie 2020 | Modele noi

Volkswagen intenționează să lanseze o nouă sportivă electrică: modelul va avea o tehnologie inovatoare pentru baterii

Volkswagen analizează posibilitatea de a lansa o sportivă electrică cu o tehnologie inovatoare pentru baterii, potrivit unor informații neoficiale.
Joi, 09 Mai 2019 | Intern

Efectul Volkswagen ID în România: germanii au alocat 450 de unități pentru hatchback-ul electric, echivalentul vânzărilor de mașini electrice ale tuturor mărcilor în 8 luni din 2018

România a primit o cotă de 450 de unități pentru ediția de lansare a hatchback-ul electric Volkswagen ID.3, echivalentul vânzărilor de mașini electrice înregistrate în țara noastră într-un interval de 8 luni din anul 2018. În prima zi, modelul electric a primit 20 de pre-comenzi.
Marti, 07 Mai 2019 | Modele noi

Imagini și informații despre Volkswagen ID, "scăpate" în clipuri oficiale publicate din greșeală: numele hatchback-ului electric va fi ID.3

Mai multe imagini sub camuflaj și o serie de detalii despre hatchback-ul electric Volkswagen ID au fost publicate din greșeală de reprezentanța din Olanda a constructorului german.
Vineri, 03 Mai 2019 | Modele noi

Teaser video pentru hatchback-ul electric Volkswagen ID: germanii anticipează că ediția specială de lansare va fi epuizată rapid

Volkswagen a publicat un teaser video pentru hatchback-ul electric ID, iar germanii anticipează că ediția specială de lansare va fi epuizată înainte de prezentarea oficială din luna septembrie.
Sambata, 27 Aprilie 2019 | Modele noi

Informații neoficiale despre Volkswagen ID: varianta de bază a hatchback-ului electric va avea o baterie de 48 kWh

Versiunea de bază a lui Volkswagen ID va avea o baterie de 48 kWh și va costa aproape 30.000 de euro, potrivit unor informații din presa germană.
Marti, 02 Aprilie 2019 | Concepte

Primele schițe oficiale cu viitorul concept ID Roomzz: SUV-ul electric va fi expus în premieră la Shanghai

Volkswagen a publicat primele schițe cu viitorul ID Roomzz, concept electric care anticipează un viitor SUV de serie. Varianta de producție va fi lansată în China în 2021, în timp ce publicul din Europa va avea de așteptat până în 2024.
Miercuri, 20 Martie 2019 | Masini electrice si hibride

Skoda încă nu a luat o decizie cu privire la un model electric accesibil: "Trebuie să facem lucrurile pas cu pas"

Până la finalul lui 2021, Skoda va lansa două modele electrice dezvoltate pe platforma MEB a grupului Volkswagen. Ambele vor avea la bază conceptul SUV-ului Vision iV. Un model electric accesibil ca preț încă nu a fost confirmat.
Miercuri, 13 Martie 2019 | Masini electrice si hibride

Hatchback-ul Volkswagen ID va fi expus în premieră în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt: nemții deschid listele de pre-comenzi în 8 mai

Volkswagen ID, primul model electric al constructorului german dezvoltat pe noua arhitectură MEB, va fi expus în luna septembrie la Frankfurt. În plus, listele de pre-comenzi pentru noul hatchback electric vor fi deschise în 8 mai.
Duminica, 03 Februarie 2019 | Modele noi

Volkswagen pregătește "mașina electrică a poporului": sub 20.000 de euro pe un crossover 100% electric

Dimensiunile actualului T-Roc, propulsie electrică și autonomie de peste 300 de kilometri. Acestea sunt detaliile unui crossover electric care va porni de la sub 20.000 de euro și va fi lansat de Volkswagen în 2023-2024.
Marti, 18 Decembrie 2018 | Masini electrice si hibride

Primele imagini cu versiunea de serie a hatchback-ului Volkswagen ID: prezentarea modelului electric este programată în 2019

Volkswagen a publicat o galerie foto cu viitorul hatchback electric ID. Fotografiile sunt realizate în timpul testelor desfășurate de constructorul german în Africa de Sud. Versiunea de serie va fi prezentată în 2019, iar debutul comercial este pregătit pentru 2020.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Joi, 20 Septembrie 2018 | Masini electrice si hibride

10 lucruri pe care trebuie să le știi despre viitoarele mașini electrice Volkswagen

Volkswagen va comercializa începând din 2020 modele electrice sub brandul ID care vor oferi autonomii de până la 550 de kilometri, spațiu generos la interior și conexiune permanentă la internet. Bateria va avea 8 ani garanție și va putea fi încărcată acasă la un wall box care va costa 300 de euro.
Marti, 22 Mai 2018 | Modele noi

Noul Volkswagen ID, prima electrică din gama modernă VW, va avea un design apropiat de conceptul inițial: “Este cam aceeași mașină prezentată în 2016”

Designul final al viitorului model Volkswagen ID a fost aprobat și va fi unul foarte apropiat de conceptul pe care nemții l-au prezentat pentru prima dată în 2016. Anunțul a fost făcut de Klaus Bischoff, șeful designerilor de la Volkswagen.
Vineri, 19 Ianuarie 2018 | Modele noi

Producția lui Volkswagen Golf 8 începe în iunie 2019: prima schiță cu noua generație

Volkswagen a confirmat că producția lui Golf 8 va începe în iunie 2019 și va fi rezultatul unei investiții de 1.8 miliarde de euro. Germanii au prezentat și o primă schiță cu noua generație.
Marti, 02 Ianuarie 2018 | Masini electrice si hibride

Au început numărătoarea: Volkswagen a anunțat 100 de săptămâni rămase până la startul producției modelului electric ID

Volkswagen susține că producția modelului său electric ID va începe în circa 100 de săptămâni, undeva spre sfârșitul anului 2019.
Luni, 01 Ianuarie 2018 | Masini electrice si hibride

Volkswagen a înregistrat mărcile ID Cruiser și ID Freeler: posibile nume pentru viitoare modele electrice

Volkswagen a depus documente la Organizația Mondială a Proprietății Intelectuale și a înregistrat mărcile ID Cruiser și ID Freeler, posibile nume pentru viitoarele sale modele electrice.
Luni, 16 Octombrie 2017 | Masini electrice si hibride

Mașinile electrice din gama Volkswagen ID vor primi funcții autonome prin update-uri software

Mașinile electrice dezvoltate de Volkswagen sub brandul ID vor primi update-uri software pentru funcții autonome precum adaptive cruise control sau navigație prin satelit.
Marti, 19 Septembrie 2017 | Modele noi

Volkswagen Golf 8 se lansează în 2020: va fi urmat de modelul electric Volkswagen ID, care va costa cât versiunea diesel a compactei

A opta generație Volkswagen Golf va avea variantă plug-in hybrid și se va lansa în 2020 cu numai o lună înaintea modelului electric Volkswagen ID, care va avea un preț asemănător cu versiunea diesel a compactei.
Marti, 18 Iulie 2017 | Masini electrice si hibride

Tesla Model 3 va avea încă un rival de temut în 2020: Volkswagen ID ar putea costa circa 24.000 de euro

Volkswagen ID, prima mașină electrică de serie a constructorului german, va costa cu până la 7.000 de euro mai puțin decât Tesla Model 3, astfel că prețul ar putea ajunge la circa 24.000 de euro.

Tag-uri similare

Volkswagen, Volkswagen ID, head-up display
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru