Volkswagen T-Cross

Miercuri, 05 Iulie 2023 | Modele noi

Volkswagen T-Cross facelift: faruri LED și ceasuri digitale în standard

Constructorul german de automobile a publicat primele imagini și informații despre noul T-Cross facelift. Acesta vine acum, în standard, cu faruri LED și instrumentar digital de bord.
Joi, 18 Martie 2021 | Modele noi

Volkswagen va lansa crossoverul sud-american Nivus și în Europa, până la sfârșitul anului

Volkswagen Nivus, un crossover subcompact creat pentru piețele din Mexic și America de Sud, va fi adus și în Europa. Nivus va debuta pe piața europeană la sfârșit de 2021.
Vineri, 10 Ianuarie 2020 | Modele noi

Volkswagen se pregătește pentru Euro 2020: germanii lansează ediția specială United pentru 10 modele

Volkswagen a lansat ediția specială United pentru 10 dintre modelele pe care le are în gamă ca parte a promovării Campionatului European de Fotbal din 2020.
Vineri, 22 Noiembrie 2019 | Modele noi

Motorizare nouă pentru Volkswagen T-Cross: SUV-ul german va fi disponibil cu motorul de 1.5 litri benzină de 150 CP

Volkswagen a introdus pe T-Cross motorul pe benzină de 1.5 litri TSI. Propulsorul promite 150 de cai putere și 250 Nm, și va fi disponibil exclusiv cu o cutie automată.
Marti, 19 Noiembrie 2019 | Modele noi

Renault exclude lansarea unui nou SUV subcompact: "Noul Captur combină prețul mic al lui Volkswagen T-Cross cu calitatea lui T-Roc"

Renault nu va lansa un nou SUV în segmentul subcompact, întrucât consideră că noua generație Captur poate îmbina într-un singur model prețul mai mic al lui Volkswagen T-Cross cu "calitatea percepută" a lui T-Roc.
Marti, 06 August 2019 | Modele noi

Volkswagen mai pregătește un SUV: T-Cross Coupe ar urma să fie lansat spre finalul anului viitor

Volkswagen T-Cross, cel mai mic SUV din actuala gamă a constructorului german, ar urma să primească și o versiune "coupe", menționează surse apropiate companiei. Modelul ar urma să fie prezentat până la finalul anului 2020.
Joi, 07 Februarie 2019 | Intern

Volkswagen T-Cross este disponibil pentru comandă și în România: start de la 16.400 de euro

Volkswagen a publicat lista de prețuri pentru noul T-Cross. Cel mai mic SUV din gama nemților poate fi comandat în România cu două motorizări pe benzină (95 CP sau 115 CP), iar prețul de pornire este de 16.370 de euro cu TVA.
Joi, 06 Decembrie 2018 | Intern

Noul Volkswagen T-Cross este disponibil pentru precomandă: 100 de unități 1st Edition începând de la 19.800 de euro

Volkswagen lansează pe piața din România ediția specială T-Cross 1st Edition Style. Versiunea de lansare poate fi rezervată exclusiv online prin achitarea unui avans de 500 de euro. Prețul cerut de nemți pentru varianta echipată cu motorul de 1.0 litri TSI și 115 CP este de 19.828 de euro.
Joi, 25 Octombrie 2018 | Modele noi

Oficial: Volkswagen T-Cross se prezintă: caracter practic și sisteme de siguranță de top pentru cel mai mic SUV din gama constructorului german

Volkswagen a prezentat noul T-Cross. Cel mai mic SUV din gama constructorului german promite un portbagaj de până la 455 de litri, spațiu suficient pentru 5 persoane și un pachet generos de sisteme de siguranță. Clienții vor putea alege atât motoare diesel, cât și unități pe benzină.
Joi, 25 Octombrie 2018 | Industrie

Estimări Volkswagen: "SUV-urile vor reprezenta 50% din vânzările noastre anuale până în 2025"

Reprezentanții Volkswagen estimează că până în 2025 jumătate dintre vânzările companiei vor fi asigurate de SUV-uri. Ofensiva nemților continuă cu T-Cross, SUV-ul pe care îl vom vedea în premieră în următoarele ore.
Luni, 22 Octombrie 2018 | Modele noi

Volkswagen a publicat un nou teaser video cu viitorul T-Cross: noul SUV debutează în 25 octombrie

Volkswagen a publicat un nou teaser video cu viitorul T-Cross. Clipul pregătit de nemți scoate în evidență câteva elemente de design exterior și interior. Noul SUV va fi prezentat în 25 octombrie.
Vineri, 12 Octombrie 2018 | Modele noi

Un nou teaser video cu Volkswagen T-Cross: viitorul SUV promite un pachet generos de sisteme de siguranță

Volkswagen a publicat un nou teaser video cu viitorul T-Cross. Reprezentanții constructorului german spun că noul SUV-ul va fi disponibil cu o gamă generoasă de sisteme de siguranță. Prezentarea oficială este programată în 25 octombrie.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Luni, 08 Octombrie 2018 | Modele noi

Primele imagini cu interiorul lui Volkswagen T-Cross: designul și funcțiile sunt preluate de la Polo

Volkswagen a publicat un clip video care scoate în evidență un interior cu design și funcții similare cu cele întâlnite la Polo, model de la care noul SUV de oraș va prelua inclusiv motorizările.
Joi, 04 Octombrie 2018 | Modele noi

SUV-ul Volkswagen T-Cross va fi prezentat în 25 octombrie: portbagaj de 455 de litri și motorizări preluate din gama Polo

Volkswagen T-Cross, cel mai mic SUV din gama constructorului german, va fi prezentat în 25 octombrie. Ulterior, modelul va fi expus în cadrul Salonului Auto de la Sao Paulo din luna noiembrie.
Vineri, 31 August 2018 | Modele noi

Teasere cu Volkswagen T-Cross: germanii prezintă schițe cu designul exterior și interior al noului SUV subcompact

Volkswagen a publicat o serie de schițe care evidențiază câteva elemente de design exterior și interior pentru T-Cross, noul SUV subcompact pregătit de constructorul german.
Vineri, 10 August 2018 | Modele noi

Volkswagen scoate în evidență atuurile lui T-Cross cu ajutorul unui teaser video: portbagaj de până la 455 de litri și sisteme de siguranță moderne

Volkswagen a publicat un teaser video cu ajutorul căruia scoate în evidență spațiul oferit de viitorul T-Cross. SUV-ul constructorului german promite un portbagaj de până la 455 de litri, sisteme de siguranță moderne și motorizări preluate din gama lui Polo.
Luni, 16 Iulie 2018 | Modele noi

Viitorul Volkswagen T-Cross, testat sub camuflaj: SUV-ul constructorului german se lansează în toamnă

Volkswagen T-Cross va fi prezentat în toamna acestui an. Pentru a îndulci așteptarea, nemții au publicat o serie de imagini cu câteva dintre exemplarele de test. Viitorul SUV va prelua motorizările lui Polo și va dispune de o gamă generoasă de sisteme de siguranță.
Marti, 03 Iulie 2018 | Modele noi

Primul teaser pentru Volkswagen T-Cross: SUV-ul subcompact se lansează în toamnă

Volkswagen a publicat un teaser pentru noul SUV subcompact T-Cross, care avea o lungime de 4.1 metri și va beneficia de scaune spate ajustabile și o serie de sisteme de siguranță în standard care nu sunt disponibile pe alte modele din segment.
Luni, 22 Ianuarie 2018 | Modele noi

Volkswagen T-Cross ar putea fi lansat în septembrie: noul SUV va prelua elemente de design și motoare de la Polo

Volkswagen T-Cross, viitorul SUV subcompact al mărcii germane, se va lansa cel mai probabil la Salonul Auto de la Paris din luna septembrie și va prelua elemente de design și motorizări de la Polo.
Marti, 19 Decembrie 2017 | Modele noi

Volkswagen T-Cross vine în 2018: noul SUV va prelua motoare de la Polo

Volkswagen T-Cross se va lansa în a doua jumătate a anului 2018 și va prelua o parte dintre motorizările subcompactei Polo.

Tag-uri similare

Nissan Juke, Volkswagen T-Roc, Volkswagen T-Cross, suv mic, SUV subcompact
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru