Volkswagen

Joi, 31 August 2023 | Modele noi

OFICIAL: Acesta este noul Volkswagen Passat

Volkswagen a lansat oficial cea de-a 9-a generație Passat. Noul model este disponibil exclusiv în variantă break, iar acesta primește numeroase motorizări, printre care și unități hibride de până la 272 de cai putere.
Marti, 29 August 2023 | Modele noi

OFICIAL: Volkswagen confirmă data lansării noului Passat

Volkswagen a confirmat oficial data lansării noii generații Passat. Modelul german de clasă medie, care va fi vândut doar în variantă break, va fi dezvăluit oficial în câteva zile.
Vineri, 25 August 2023 | Modele noi

Noul Volkswagen Amarok Camper: suspensie înălțată și anvelope de teren noi

Volkswagen a dezvăluit o versiune camper pentru camioneta Amarok. Noul model primește un plafon retractabil, suspensie înălțată și anvelope de teren, printre altele.
Vineri, 25 August 2023 | Modele noi

Volkswagen deschide comenzile pentru noul ID.7. Start de la 57.000 de euro

Volkswagen a anunțat oficial că a deschis comenzile pentru noul ID.7, înlocuitorul electric al lui Passat. Pentru început, noul model oferă o autonomie de puțin peste 620 de kilometri, iar prețul de pornire este de 57.000 de euro.
Vineri, 25 August 2023 | Concepte

Noul Volkswagen T7 California, un campervan cu două uși glisante și motor hibrid plug-in

Volkswagen a prezentat oficial noul concept T7 California, care anunță viitoarea generație a campervan-ului german. Noul concept primește o încăpere bine dotată, precum și două uși spate glisante și un motor hibrid cu încărcare la priză.
Miercuri, 16 August 2023 | Fotospion

FOTOSPION: Noul Volkswagen ID.Buzz GTX, surprins fără urmă de camuflaj

Volkswagen ID.Buzz GTX, versiunea mai puternică a monovolumului electric, a fost surprins în timpul testelor publice fără pic de camuflaj. Noul model are un design ușor diferit și, evident, un propulsor electric mai puternic față de versiunea obișnuită.
Joi, 10 August 2023 | Economic

Modelele electrice Volkswagen au depășit vânzările Tesla în Germania, în ultimele 7 luni

Potrivit unor noi date oficiale preluate de o publicație germană, Volkswagen a depășit Tesla în segmentul mașinilor electrice în ultimele 7 luni. Această performanță de datorează în special monovolumului electric ID.Buzz.
Marti, 08 August 2023 | Intern

Prețuri noul Volkswagen Touareg facelift în România: start de la 60.600 de euro

Noul Volkswagen Touareg facelift este disponibil oficial și în România. Noul SUV al germanilor pornește de la 60.609 euro în țara noastră.
Luni, 07 August 2023 | Concepte

Prima schiță cu noul concept Volkswagen California, cu motorizare PHEV

Volkswagen a publicat prima schiță oficială cu viitorul concept California, bazat pe modelul de serie T7 Multivan. Noul concept va primi un motor hibrid cu încărcare la priză, iar prezentarea oficială va avea loc la sfârșitul lui august.
Sambata, 05 August 2023 | Reportaj

Ford a fost la un pas să cumpere Volkswagen după Al Doilea Război Mondial

A fost un moment în care Ford putea să cumpere Volkswagen. Mai exact, uzina din Wolfsburg. N-a făcut-o, pentru că Germania era prea instabilă atunci, imediat după război. Dar ce ne-a adus această negociere eșuată?
Marti, 01 August 2023 | General

Volkswagen va lansa o nouă emblemă GTI. Deschide calea către viitoare modele de performanță electrice

Viitoarele modele de performanță GTI vor primi o siglă nouă pentru cele 3 inițiale. Constructorul german a înregistrat o nouă emblemă în cadrul Oficiului German de Brevete și Mărci Înregistrate, iar aceasta va deschide calea către viitoare modele electrice de performanță.
Luni, 31 Iulie 2023 | Industrie

Volkswagen deschide comenzile pentru ediția aniversară Polo GTI: producție limitată

Constructorul german de automobile deschide comenzile pentru ediția aniversară Polo GTI Edition 25. Producția va fi limitată la doar 2.500 de exemplare.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Luni, 17 Iulie 2023 | Tehnologie

Volkswagen a început testele cu mașini autonome în Germania

Volkswagen a început oficial să testeze mașini complet autonome în Germania. În aceste teste vor participa inclusiv pasageri.
Sambata, 15 Iulie 2023 | Economic

Vânzările Volkswagen au crescut cu 13% la nivel mondial, în primele 6 luni

Volkswagen a dezvăluit noi date oficiale referitoare la vânzările sale în primele 6 luni ale lui 2023. Rezultatele arată că marca germană s-a bucurat de o creștere de aproape 13% la nivel mondial în prima jumătate a anului.
Miercuri, 12 Iulie 2023 | Modele noi

Imagini oficiale cu noul Volkswagen Passat: doar variantă break, motor de 272 CP

Volkswagen a publicat primele imagini oficiale cu noua generație Passat. Noul model va fi vândut exclusiv în varianta de caroserie break și va primi inclusiv motorizări hibride PHEV de până la 272 de cai putere.
Miercuri, 05 Iulie 2023 | Modele noi

Volkswagen T-Cross facelift: faruri LED și ceasuri digitale în standard

Constructorul german de automobile a publicat primele imagini și informații despre noul T-Cross facelift. Acesta vine acum, în standard, cu faruri LED și instrumentar digital de bord.
Marti, 27 Iunie 2023 | Industrie

Volkswagen nu va readuce la viață modelele Beetle și Scirocco

Thomas Schäfer, șeful mărcii Volkswagen, a anunțat că marca germană nu va readuce la viață modelele Beetle și Scirocco. Acest anunț vine după ce au apărut zvonuri că cele două nume ar putea renaște sub forma unor viitoare modele electrice.
Luni, 26 Iunie 2023 | Industrie

Șeful Grupului Volkswagen: Audi a rămas în urma rivalilor săi în segmentul electricelor

Oliver Blume, șeful Grupului Volkswagen, a recunoscut că Audi se află în spatele mărcilor rivale producătoare de mașini electrice. CEO-ul grupului german dă vina pe problemele cu privire la dezvoltarea sistemelor software pentru întârzierile suferite de Audi.
Vineri, 23 Iunie 2023 | Industrie

Șeful Grupului Volkswagen promite mașini electrice de 1700 de cai putere și baterii cu încărcare în 12 minute

Oliver Blume, șeful Grupului Volkswagen, a anunțat că vor exista viitoare modele electrice care să atingă 1700 de cai putere. Acest lucru va fi posibil datorită viitoarei platforme dedicate SSP, care va debuta în 2026.
Marti, 20 Iunie 2023 | Tehnologie

Șeful Volkswagen recunoaște: comenzile tactile au fost o greșeală

Thomas Schäfer, șeful mărcii Volkswagen, a recunoscut că modelele cu comenzi predominant tactile au nemulțumit profund clienții mărcii. CEO-ul constructorului german confirmă, în schimb, că viitoarele modele vor reveni la butoane fizice și comenzi clasice pentru cele mai importante funcții ale mașinilor.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, BMW, Volkswagen, Renault, McLaren, Audi, Ford, Toyota, Red Bull
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru