Volvo v90 cross country

Vineri, 21 Februarie 2020 | Modele noi

Primele imagini cu Volvo S90 și V90 facelift: modelele primesc în premieră versiuni mild-hybrid

Volvo a publicat primele imagini și informații tehnice pentru S90 și V90 facelift, care primesc pentru prima oară versiuni mild-hybrid, împreună cu mici noutăți de design și îmbunătățiri la interior.
Miercuri, 01 Noiembrie 2017 | Modele noi

Ediție specială pentru Volvo V90 Cross Country cu ocazia competiției nautice Ocean Race: doar 3.000 de exemplare sunt programate pentru producție

Volvo V90 Cross Country primește ediția specială Ocean Race cu ocazia debutului competiției nautice cu același nume. Versiunea limitată la 3.000 de exemplare vine să tragă un nou semnal de alarmă cu privire la impactul deșeurilor din material plastic asupra mărilor și oceanelor.
Miercuri, 08 Februarie 2017 | Feature

Aventură în ADN: la plimbare cu noul Volvo V90 Cross Country prin Suedia

Am călătorit în mijlocul Suediei pentru a întâlni cea mai recentă apariție din gama Volvo. Și pentru a înțelege de ce noul V90 Cross Country este mașina perfectă pentru cei care au aventura în ADN.
Miercuri, 21 Septembrie 2016 | PARIS 2016

Aventuri pe meleaguri străine: Mercedes Clasa E All-Terrain atacă zona ocupată de Audi A6 Allroad și Volvo V90 Cross Country

După ce s-a infiltrat în zona SUV-urilor coupe așezându-se ca un spin în coasta celor de la BMW, Mercedes încearcă aceeași mișcare în clasa break-urilor cross, acolo unde noul Clasa E All-Terrain încearcă să atace o zonă ocupată tradițional de Audi și Volvo.
Vineri, 16 Septembrie 2016 | Modele noi

Aproape SUV: Volvo V90 Cross Country vrea o felie din piața familiștilor cu spirit de aventură

Acum 20 de ani, Volvo lansa prima sa mașină din seria Cross Country. Break-urile înălțate, adaptate și cu integrală au ajuns astăzi la cea mai recentă iterare a lor: V90 Cross Country, o mașină de familie dedicată celor care urăsc SUV-urile.
Luni, 12 Septembrie 2016 | PARIS 2016

Volvo continuă să se joace cu răbdarea noastră: un nou teaser al viitorului V90 Cross Country

Volvo a dezvăluit o nouă imagine teaser a viitorului V90 Cross Country pe contul său de Twitter. Modelul ar urma să se lanseze în maxim două săptămâni, la Salonul de la Paris.
Joi, 08 Septembrie 2016 | PARIS 2016

Prima imagine a noului Volvo V90 Cross Country confirmă ce știam cu toții: break-ul înălțat pornește la vânătoare de Audi A6 Allroad

Volvo a publicat prima imagine teaser a viitorul V90 Cross Country. Modelul va fi un break înălțat, asemenea lui Audi A6 Allroad și viitorului Mercedes E-Klasse AllTerain.

Tag-uri similare

Volvo, Volvo V90, Volvo V70, volvo v90 cross country, volvo break inaltat
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru