Vopsea

Joi, 06 Octombrie 2022 | Industrie

Cea mai albă vopsea din lume reflectă razele solare în proporție de 98%

O echipă de specialiști din cadrul Universității Purdue a inventat cea mai albă vopsea din lume. Formula îmbunătățită reflectă razele solare în proporție de 97.9% și este îndeajuns de subțire pentru a fi utilizată inclusiv în industria auto.
Miercuri, 01 Iulie 2015 | O lume nebuna

O simplă cutie cu vopsea face daună totală un Maserati

Să transporți vopsea într-un Maserati Quattroporte nu este tocmai o idee bună. Mai ales atunci când cutia este lăsată pe bancheta din spate, iar șoferul încearcă să evite un accident.
Vineri, 20 Iunie 2014 | Reportaj

Reportaj: Chimia suprafeţei perfecte

Am petrecut o zi în mijlocul vopselelor Klar Professional pentru a învăţa pe pielea noastră ce înseamnă meseria de vopsitor auto. Una mult mai dificilă decât pare la prima vedere.
Joi, 05 Aprilie 2012 | Feature

FEATURE: Vopseaua metalizată - cum se produce şi de ce costă mai mult?

Vopseaua metalică este de obicei o opţiune pentru care trebuie să plătim în momentul în care configurăm o maşină nouă. De ce?
Luni, 16 Ianuarie 2012 | Tehnologie

Nissan împrumută vopseaua care îşi acoperă singură zgârieturile unor carcase de iPhone

Vopseaua-minune dezvoltată de Nissan în Japonia şi care acoperă automat în timp zgârieturile apărute pe maşini va fi împrumutată unor carcase de iPhone.
Duminica, 06 Decembrie 2009 | General

Cele mai nebune culori de serie pentru caroserie

Automarket va prezinta un top al celor mai extravagante culori existe la aceasta ora in dotarea de serie a masinilor din toata lumea.
Marti, 10 Noiembrie 2009 | Tehnologie

"Vopseaua-minune" Nissan, imprumutata telefoanelor mobile

Vopseaua Scratch Shield dezvoltata de Nissan, care acopera peste noapte zgarieturile fine, va acoperi carcasele telefoanelor mobile produse sub brand propriu de operatorul japonez NTT DoCoMo.
Sambata, 10 Octombrie 2009 | General

Lexus LS va primi o vopsea "regenerabila"

Lexus va pregati pentru viitorii clienti o vopsea mult mai eficienta impotriva zgarieturilor. Aceasta contine o substanta speciala care ajuta la "regenerarea" ei.
Marti, 08 Septembrie 2009 | Modele noi

Renault a lansat editia speciala Koleos White Edition

Renault a lansat pe piata din Franta o noua editie speciala a SUV-ului Koleos, botezata White Editions, care ofera un nivel de echipare mai bogat.
Miercuri, 12 August 2009 | Modele noi

Alfa Romeo MiTo Imola, editie limitata in Japonia

Alfa Romeo a lansat pe piata japoneza MiTo Imola Edition, o versiune speciala a subcompactei, care va fi produsa in doar 150 de exemplare.
Vineri, 03 Iulie 2009 | Modele noi

Lotus vede actualul Elise in alb-negru

Lotus a lansat doua versiuni speciale ale modelului Elise, botezate Black si White Edition. Ambele vin cu o serie de accesorii care imbunatatesc aspectul vizual.
Joi, 04 Iunie 2009 | Intern

Prima masina cromata din Romania este un BMW M3

Un roman a vopsit un BMW M3 E46 intr-o nuanta speciala, care imita cromul. Acest BMW M3 este singurul vehicul din tara care a fost vopsit in aceasta nuanta.

Tag-uri similare

BMW, Renault, Toyota, Lotus, Romania, Alfa Romeo, Lexus, tuning, M3, Ford Mustang
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru