VW Group

Vineri, 04 August 2017 | Industrie

După BMW, și Grupul Volkswagen anunță un "program Rabla" propriu. Dar doar în Germania

Clienții mărcilor din Grupul Volkswagen care beneficiază de motoare cu emisii Euro 1 - Euro 4 vor primi un bonus la achiziția unei mașini noi Euro 6. Programul se desfășoară doar în Germania.
Marti, 16 Mai 2017 | Industrie

Zvonuri contrazise: "Grupul Volkswagen nu are de gând să vândă Bentley și Bugatti"

Directorul celor două mărci de lux pe care le deține Grupul Volkswagen a confirmat faptul că șefii conglomeratului german nu iau în calcul o eventuală vânzare a acestora pentru "relaxarea" efectelor financiare pe care Dieselgate le-a lăsat în urmă.
Luni, 05 Decembrie 2016 | Tehnologie

Volkswagen lansează Moia: un serviciu care vrea să devină alternativa modernă la transportul în comun

Cum ar fi ca în loc să iei autobuzul să poți să comanzi un shuttle-minibus electric și auto-pilotat care te duce la destinație alături de alți utilizatori care merg în aceeași direcție? Moia, noul serviciu anunțat astăzi de Grupul Volkswagen, face fix acest lucru.
Miercuri, 12 Octombrie 2016 | Industrie

Costul uman al reparațiilor Dieselgate: VW nu concediază pe nimeni, dar elimină 25.000 de joburi în următorii 10 ani

Contractele pe termen limitat nu vor mai fi prelungite, vor exista plecări voluntare și ieșiri la pensie fără înlocuire. Acesta este planul prin care Volkswagen Group vrea să limiteze pierderile pe care le va avea constructorul german în urma scandalului Dieselgate.
Marti, 27 Octombrie 2015 | Economic

Pentru prima oară în peste 15 ani, Volkswagen Group se așteaptă la pierderi într-un sfert de an

Grupul Volkswagen se pregătește să anunțe prima sa pierdere într-un sfert de an din ultimii 15 ani, titrează Bloomberg citând mai mulți analiști din industria auto.
Marti, 22 Septembrie 2015 | Industrie

VIDEO: Martin Winterkorn, CEO VW Group: "Îmi cer scuze, vă cer încredere, vom rezolva toate problemele"

Cel mai înalt om din Grupul Volkswagen revine cu un mesaj video dedicat publicului. Martin Winterkorn îşi cere scuze public pentru tentativele de manipulare a testelor de consum şi emisii pentru 11 milioane de maşini la nivel mondial.
Marti, 22 Septembrie 2015 | Industrie

Cazul Volkswagen devine unul mondial: 11 milioane de maşini 2.0 TDI din toată lumea au trişat la testele de emisii

Problema software-ului care recunoaşte mecanismul de testare a emisiilor dezvoltat de autorităţi devine una mondială: Volkswagen a recunoscut că 11 milioane de maşini din toată lumea sunt afectate.
Marti, 10 Martie 2015 | Industrie

Şeful Volkswagen Group nu e îngrijorat de o eventuală maşină Google sau Apple: "Vom fi întotdeauna suverani în industrie"

Martin Winterkorn, CEO-ul Volkswagen Auto Group, susţine că eforturile Google sau Apple de a dezvolta o maşină proprie nu-i sperie pe marii jucători din piaţă. "Maşinile sunt produse foarte complexe, ne vom menţine suveranitatea", spune germanul.
Marti, 09 Decembrie 2014 | Industrie

Martin Winterkorn nu va mai conduce marca Volkswagen de la 1 octombrie 2015

Concernul Volkswagen l-a angajat pe Herbert Diess, fostul şef al departamentului de dezvoltare de la BMW, să conducă destinele mărcii Volkswagen începând cu 1 octombrie 2015.
Luni, 24 Noiembrie 2014 | Modele noi

Volkswagen va investi 86 de miliarde de euro în cinci ani pentru a surclasa Toyota la vânzări

Nemţii de la Volkswagen Group vor opera investiţii în valoare totală de 86 de miliarde de euro în următorii cinci ani pentru a-şi extinde gama şi mări vânzările pentru a detrona Toyota în clasamentul global al vânzărilor de automobile.
Miercuri, 06 August 2014 | Industrie

Toyota coboară ţinta de vânzări pe 2014. Devine VW Group numărul 1 mondial la finalul anului?

Volkswagen Group are şanse reale de a încheia anul pe prima poziţie la vânzări la nivel mondial după ce Toyota a anunţat că a scăzut targetul pe 2014 de la 10.3 la 10.2 milioane de unităţi.
Marti, 20 Mai 2014 | Industrie

Fabrica Bentley se pregăteşte să producă primul SUV al mărcii: 140 de angajaţi noi, investiţie de un miliard de euro

După ce Grupul Volkswagen a decis ca SUV-ul pe care Bentley îl va lansa în 2016 să fie produs în aceeaşi fabrică care asamblează Mulsanne, Continental GT şi Flying Spur, situl de producţie din Crewe se pregăteşte să găzduiască aşteptatul nou model.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Joi, 19 Decembrie 2013 | Modele noi

Şeful Skoda confirmă lansarea unui SUV mare în 2016

Winfried Wahland, şeful mărcii Skoda, a confirmat lansarea unui SUV mare în 2016. Modelul va fi bazat pe cea mai lungă versiune a platformei MQB a concernului Volkswagen şi va fi încadrat sub Touareg.
Vineri, 13 Decembrie 2013 | Modele noi

SUV-ul de la Seat ar putea fi construit la fabrica Skoda din Cehia

SUV-ul care va fi vândut de marca Seat, anticipat prin conceptul IBX prezentat în 2011, ar putea fi construit la fabrica Skoda din Kvasiny, Cehia.
Joi, 12 Decembrie 2013 | Industrie

Daimler va numi un fost CEO al BMW în consiliul său de supraveghere

Bernd Pischetsrieder, un fost CEO al mărcii BMW, va fi numit în consiliul de supraveghere al Daimler AG, titrează Automotive News citând surse din cadrul mărcii din Stuttgart.
Marti, 09 Octombrie 2012 | Industrie

Constructorii auto se adaptează cererii în scădere: Peugeot reduce producţia, VW coboară targetul pe 2012

Peugeot a anunţat că ritmul de producţie a lui 208 - cel mai bine vândut model al mărcii - va scădea cu 30%. Vestea vine după ce Volkswagen Group şi-a ajustat targetul pe 2012 cu 140.000 de maşini în minus.
Miercuri, 22 August 2012 | Modele noi

Volkswagen va economisi 14 miliarde de euro până în 2019 graţie platformei MQB

Platforma MQB i-ar putea ajuta pe cei de la Volkswagen să economisească aproape 14 miliarde de euro până în 2019. Graţie acestei platforme, costurile de producţie scad, iar timpul de producţie este redus.
Luni, 08 Noiembrie 2010 | Tehnologie

VW: "Nu vom face motoare cu doi cilindri"

Inginerii Volkswagen au anunţat că producătorul german nu va prelua modelul Fiat şi că va rămâne la motoare cu trei cilindri.
Vineri, 22 Ianuarie 2010 | Industrie

GM si VW sunt companiile cel mai bine pozitionate pe pietele in crestere

Volkswagen si GM stau mult mai bine decat restul producatorilor mari in Rusia, China, Brazilia si India, piete considerate de mare viitor in industria auto mondiala.
Marti, 22 Decembrie 2009 | Industrie

Seful VW Group: "Nu mai cumparam nicio alta companie auto!"

Cumparaturile VW Group s-au terminat dupa achizitia Porsche si preluarea a 20% din actiunile Suzuki. Seful companiei exclude alte achizitii in viitorul apropiat.

Tag-uri similare

Volkswagen, Porsche, Fiat, VW, GM, Alfa Romeo, General Motors, China, Golf, design
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru