Wrangler

Luni, 06 Noiembrie 2023 | Modele noi

OFICIAL: Jeep Wrangler devine electric din 2028. Motor termic pe post de range extender

Jeep a anunțat oficial că viitoarea generație Wrangler va fi exclusiv electrică. Noul model va fi lansat în 2028, iar acesta va fi disponibil și într-o versiune cu motor termic pe post de range extender.
Joi, 07 Septembrie 2023 | Industrie

Jeep a comercializat 5 milioane de exemplare Wrangler

Constructorul american de automobile anunță o bornă importantă atinsă de celebrul Wrangler. Off-road-erul a atins 5 milioane de exemplare comercializate.
Joi, 06 Aprilie 2023 | Modele noi

Noul Jeep Wrangler facelift: design nou al grilei, linii de echipare noi și ecran central mai mare

Jeep a prezentat oficial noul Wrangler facelift în cadrul Salonului Auto de la New York. Noul model aduce ca noutăți o grilă cu un design nou, alături de o serie de linii de echipare noi, precum și un ecran central mai mare pentru sistemul multimedia.
Vineri, 10 Februarie 2023 | Modele noi

Un tort cu 20 de lumânări și o ediție specială pentru Jeep Wrangler Rubicon

Jeep a lansat ediția aniversară 20th Anniversary Edition pentru modelul Wrangler Rubicon. Noua ediție marchează 20 de ani de la apariția numelui Rubicon și aduce o serie de modificări speciale pentru ieșirile off-road, alături de o grafică nouă exclusivă.
Joi, 22 Decembrie 2022 | Modele noi

Jeep prezintă noile Wrangler High Tide și Wrangler Jeep Beach. Ediții speciale pentru SUA

Constructorul american de automobile a publicat primele imagini și informații despre noile Wrangler High Tide și Wrangler Jeep Beach. Cele două ediții sunt disponibile, momentan, în Statele Unite ale Americii.
Miercuri, 22 Decembrie 2021 | Modele noi

Noutăți pentru Jeep Wrangler și Gladiator, inclusiv display mai mare pentru sistemul multimedia

Constructorul american de automobile anunță o serie de noutăți pentru modelele Wrangler și Gladiator. Printre acestea regăsim și un display mai mare pentru sistemul multimedia, dar și o cutie de transfer îmbunătățită.
Luni, 06 Decembrie 2021 | Modele noi

Îmbunătățiri pentru Jeep Wrangler în Europa. Disponibil doar în versiune plug-in hybrid

Jeep Wrangler, versiunea dedicată publicului european, a primit o serie de îmbunătățiri. Mai mult, off-road-erul american va putea fi comandat pe Bătrânul Continent numai în versiune plug-in hybrid.
Miercuri, 30 Iunie 2021 | Industrie

Jeep Wrangler nu va mai fi disponibil în Europa în versiune cu două uși

Potrivit celor mai recente informații, Jeep Wrangler nu va mai putea fi comandat, în Europa, în versiune cu două uși. Mai mult, off-road-erul american va fi disponibil numai alături de motorizarea plug-in hybrid.
Vineri, 25 Septembrie 2020 | Industrie

Jeep pregătește ediții speciale pentru modelele din gamă: constructorul sărbătorește 80 de ani de existență în 2021

Jeep va sărbători 80 de ani de activitate în 2021 și anunță că va lansa ediții speciale pentru SUV-urile din gama sa.
Vineri, 04 Septembrie 2020 | Modele noi

Jeep Wrangler primește versiune plug-in hybrid: 381 de cai putere și autonomie electrică de 40 de kilometri

Jeep Wrangler va fi disponibil de la începutul anului viitor și într-o versiune plug-in hybrid de 381 de cai putere cu baterie de 17 kWh și autonomie electrică de 40 de kilometri, calculată pe baza standardului american EPA.
Miercuri, 26 August 2020 | Masini electrice si hibride

Un nou teaser video pentru viitorul Jeep Wrangler plug-in hybrid: versiunea va fi prezentată în luna decembrie

Jeep a publicat un teaser nou care anunță debutul lui Wrangler plug-in hybrid. Conform oficialilor producătorului american, versiunea cu încărcare la priză va fi prezentată în cursul lunii decembrie.
Marti, 31 Martie 2020 | Masini electrice si hibride

Jeep anunță că va lansa modele electrice “în curând”: “Vrem să devenim cel mai sustenabil producător de SUV-uri din lume”

Jeep a spus că lucrează la mai multe proiecte noi ce vor fi anunțate în curând, printre care și modele electrice, din dorința de a deveni “cel mai sustenabil producător de SUV-uri din lume”, potrivit declarațiilor făcute de președintele companiei.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Vineri, 24 Ianuarie 2020 | Modele noi

Mopar pregătește o ediție specială bazată pe Jeep Wrangler: modelul va fi expus în cadrul Salonului Auto de la Chicago

Mopar va expune o ediție specială bazată pe Jeep Wrangler în cadrul Salonului Auto de la Chicago. Pentru a îndulci așteptarea fanilor, oficialii companiei au publicat și o imagine teaser.
Sambata, 04 Ianuarie 2020 | Masini electrice si hibride

CES 2020: Jeep va prezenta Wrangler, Renegade și Compass cu versiuni plug-in hybride 4xe

Fiat-Chrysler a anunțat că Jeep va veni la Consumer Electronics Show din Las Vegas cu versiuni electrificate ale modelelor Wrangler, Renegade și Compass. Constructorul susține că detaliile tehnice cu privire la versiunea plug-in hybrid “Jeep 4xe” vor fi dezvăluite pe parcursul acestui an.
Luni, 04 Martie 2019 | General

Jeep Winter Tour 2019: Wrangler vs. Wrangler

Noua generație Jeep Wrangler a sosit oficial în România, iar noi am putut s-o punem la încercare alături de generația anterioară în cadrul Jeep Winter Tour, eveniment organizat de importatorul oficial în România al mărcii americane.
Joi, 05 Iulie 2018 | Modele noi

Noul Jeep Wrangler ajunge la toamnă în Europa: SUV-ul va oferi un motor diesel de 2.2 litri și 200 CP și unul pe benzină de 2.0 litri și 272 CP

Noul Jeep Wrangler va fi lansat în Europa în toamna acestui an, vânzările fiind programate să înceapă în luna septembrie. La momentul lansării, SUV-ul va fi disponibil cu două motorizări: diesel de 2.2 litri (200 CP) și benzină de 2.0 litri (272 CP), ambele oferite alături de o transmisie automată cu 8 trepte.
Vineri, 01 Iunie 2018 | Economic

Jeep Wrangler, speranța americanilor pentru relansarea vânzărilor în Europa: o nouă strategie pentru următorii 4 ani

Grupul Fiat-Chrysler speră că modelul Wrangler este cel care va relansa vânzările Jeep în Europa, după lansarea unei noi generații spre sfârșitul anului. FCA pregătește o nouă strategie pe termen lung pentru mai multe dintre brandurile sale.
Miercuri, 21 Martie 2018 | Modele noi

Jeep va lansa 4 modele noi în Europa în acest an: vânzări “dezamăgitoare” în 2017

Jeep a anunțat lansarea a 4 modele noi în acest an pe piața europeană, cu scopul să-și îmbunătățească vânzările după un 2017 mai puțin reușit.
Joi, 01 Martie 2018 | GENEVA 2018

Jeep în cadrul Salonului Auto de la Geneva: americanii aduc în Europa noile Wrangler, Cherokee facelift și versiunile Grand Cherokee S și Trackhawk

Jeep a pregătit un stand generos pentru Salonul Auto de la Geneva. Fanii constructorului american vor putea admira noul Wrangler, versiunea revizuită a lui Cherokee și versiunile Grand Cherokee Trackhawk și Grand Cherokee S. Divizia Mopar expune și ea câteva ediții speciale.
Joi, 09 Noiembrie 2017 | Modele noi

Primele imagini cu interiorul noii generații Jeep Wrangler: modelul debutează oficial în 29 noiembrie

Jeep a publicat primele imagini cu interiorul viitoarei generații Wrangler. Americanii nu au oferit detalii suplimentare, dar promit că vom afla toate informațiile în 29 noiembrie.

Tag-uri similare

Nissan, Fiat, productie, Chrysler, Jeep, Dodge, recall, fabrica, vanzare, service
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru