Feedback

Wrangler

Luni, 04 Martie | General

Jeep Winter Tour 2019: Wrangler vs. Wrangler

Noua generație Jeep Wrangler a sosit oficial în România, iar noi am putut s-o punem la încercare alături de generația anterioară în cadrul Jeep Winter Tour, eveniment organizat de importatorul oficial în România al mărcii americane.
Joi, 05 Iulie 2018 | Modele noi

Noul Jeep Wrangler ajunge la toamnă în Europa: SUV-ul va oferi un motor diesel de 2.2 litri și 200 CP și unul pe benzină de 2.0 litri și 272 CP

Noul Jeep Wrangler va fi lansat în Europa în toamna acestui an, vânzările fiind programate să înceapă în luna septembrie. La momentul lansării, SUV-ul va fi disponibil cu două motorizări: diesel de 2.2 litri (200 CP) și benzină de 2.0 litri (272 CP), ambele oferite alături de o transmisie automată cu 8 trepte.
Vineri, 01 Iunie 2018 | Economic

Jeep Wrangler, speranța americanilor pentru relansarea vânzărilor în Europa: o nouă strategie pentru următorii 4 ani

Grupul Fiat-Chrysler speră că modelul Wrangler este cel care va relansa vânzările Jeep în Europa, după lansarea unei noi generații spre sfârșitul anului. FCA pregătește o nouă strategie pe termen lung pentru mai multe dintre brandurile sale.
Miercuri, 21 Martie 2018 | Modele noi

Jeep va lansa 4 modele noi în Europa în acest an: vânzări “dezamăgitoare” în 2017

Jeep a anunțat lansarea a 4 modele noi în acest an pe piața europeană, cu scopul să-și îmbunătățească vânzările după un 2017 mai puțin reușit.
Joi, 01 Martie 2018 | GENEVA 2018

Jeep în cadrul Salonului Auto de la Geneva: americanii aduc în Europa noile Wrangler, Cherokee facelift și versiunile Grand Cherokee S și Trackhawk

Jeep a pregătit un stand generos pentru Salonul Auto de la Geneva. Fanii constructorului american vor putea admira noul Wrangler, versiunea revizuită a lui Cherokee și versiunile Grand Cherokee Trackhawk și Grand Cherokee S. Divizia Mopar expune și ea câteva ediții speciale.
Joi, 09 Noiembrie 2017 | Modele noi

Primele imagini cu interiorul noii generații Jeep Wrangler: modelul debutează oficial în 29 noiembrie

Jeep a publicat primele imagini cu interiorul viitoarei generații Wrangler. Americanii nu au oferit detalii suplimentare, dar promit că vom afla toate informațiile în 29 noiembrie.
Miercuri, 01 Noiembrie 2017 | Modele noi

Primele imagini cu noua generație Jeep Wrangler: design modern și numeroase sisteme de asistență

Jeep a publicat primele imagini cu noua generație Wrangler și a versiunii Unlimited despre care afirmă că beneficiază de un design modern și numeroase sisteme de asistență. Toate detaliile vor fi făcute publice în 29 noiembrie.
Miercuri, 01 Martie 2017 | GENEVA 2017

Noua generație Jeep Compass debutează în Europa la Salonul de la Geneva. Bonus: versiuni speciale Wrangler și Grand Cherokee

Prezentat oficial anul trecut la Los Angeles, noul Jeep Compass aterizează în Europa, fiind principala noutate anunțată de marca americană la Salonul de la Geneva.
Sambata, 11 August 2012 | Industrie

Jeep pregătește uzina din Toledo pentru următoarea generație a modelului Cherokee

Jeep oprește parțial producția modelului Cherokee/Liberty la uzina din Toledo, Statele Unite ale Americii pentru a pregăti introducerea generației următoare.
Marti, 05 Iunie 2012 | Modele noi

Lista viitoarelor premiere din grupul Fiat: Maseratina, 500 Zagato şi Alfa Spider

Sergio Marchionne le-a dezvăluit planurile Fiat celor de la Automobile Magazine. Toate mărcile din alianţa Fiat-Chrysler urmează să lanseze câte patru modele în următorii cinci ani.
Luni, 23 Aprilie 2012 | Modele noi

Jeep Wrangler Dragon a venit la Beijing

Jeep a adus la Salonul Auto de la Beijing un studiu de design numit Wrangler Dragon. Acesta vine cu o serie de elemente stilizate pe gustul chinezilor şi ar putea da naştere unei versiuni de serie.
Joi, 29 Septembrie 2011 | Intern

OFICIAL: Marca Jeep se relansează în România

Marca Jeep va fi reprezentată de astăzi în România de AutoItalia Group şi are şapte reprezentanţe. Portofoliul include trei modele, iar cel mai ieftin costă 29.950 de euro cu TVA inclus.
Marti, 26 Aprilie 2011 | Fotospion

FOTO EXCLUSIV* : Primele teste de şasiu ale subcompactei de la Jeep

Automarket vă prezintă, în exclusivitate pentru România, primele imagini spion ale prototipului viitorului model subcompact de la Jeep, surprins în timpul testelor de şasiu.
Luni, 07 Martie 2011 | Modele noi

Jeep va lansa un SUV mic în 2013

Jeep va lansa un SUV de segment B în 2013. Modelul va prelua limbajul de design al lui Wrangler şi îl va aplica pe o platformă de segment B de la Fiat.
Vineri, 24 Septembrie 2010 | Autoipoteze

Jeep Wrangler Pickup ar putea debuta în 2012

Jeep realiza o versiune de producţie a conceptului Gladiator din 2005, această urmând să debuteze pe piaţă în 2012. Nu există informaţii despre disponibilitatea în Europa.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 06 Mai 2009 | Modele noi

Chrysler ar putea renunta la Dodge Viper si Jeep Wrangler

Compania Chrysler ar putea renunta la modelele Dodge Viper si Jeep Wrangler.
Marti, 14 Aprilie 2009 | Industrie

Jeep recheama in service 100.000 unitati

Jeep va face un recall in service pentru zeci de exemplare ale unor modele cum ar fi Grand Cherokee, Commander si Wrangler.
Joi, 14 August 2008 | Autoipoteze

Nissan pregateste Murano decapotabil

Nissan ar putea dezvolta pana in 2010 o versiune cu acoperis detasabil a popularului SUV Murano.

Tag-uri similare

Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru