X3

Luni, 15 Aprilie | Modele noi

Primele imagini oficiale cu noul BMW X3

BMW a publicat primele imagini oficiale cu noua generație X3, ascunsă sub camuflaj. Noul model va avea un design nou și va fi disponibil în versiuni cu motoare pe benzină, diesel, hibride plug-in și electrice.
Luni, 03 Iulie 2023 | Modele noi

OFICIAL: Noul BMW X3 va debuta în 2024. Motorizare PHEV și producție în Africa de Sud

BMW a confirmat oficial că viitoarea generație X3 va debuta în 2024. Noul model va aduce o versiune cu motor hibrid cu încărcare la priză, iar SUV-ul va fi produs în Africa de Sud.
Marti, 06 Iunie 2023 | General

BMW ar putea să renunțe la litera „i” pentru viitoarele modele cu motoare pe benzină

Potrivit unor informații neoficiale, BMW ar urma să renunțe la litera „i” pentru viitoarele sale modele echipate cu motoare pe benzină. Schimbarea ar urma să aibă loc odată cu introducerea viitoarelor generații ale Seriei 1 și X3.
Luni, 04 Noiembrie 2019 | Masini electrice si hibride

Informații noi despre versiunea plug-in hybrid a SUV-ului BMW X3: 292 de cai putere și autonomie electrică de până la 46 de kilometri

BMW a publicat o serie de fotografii și detalii noi referitoare la versiunea plug-in hybrid X3 xDrive30e. SUV-ul producătorului german cu autonomie electrică de până la 46 de kilometri va fi disponibil începând cu primăvara anului viitor.
Miercuri, 30 Mai 2018 | General

Noutăți de vară în gama BMW: motoare noi pentru X3 și X4 și ediție specială pentru Seria 1

BMW a introdus două motoare diesel noi pentru SUV-urile X3 și X4, iar Seria 1 a primit o ediție specială, în timp ce alte modele beneficiază de diverse îmbunătățiri.
Joi, 28 Septembrie 2017 | Intern

Noul BMW X3 este disponibil și în România: prețurile pornesc de la 47.800 de euro cu TVA

BMW a publicat lista de prețuri pentru noul X3. În România, SUV-ul constructorului german pleacă de la 47.838 de euro cu TVA. În momentul lansării sunt disponibile două motorizări diesel și una pe benzină.
Luni, 26 Iunie 2017 | Modele noi

Noua generație BMW X3 se prezintă: design nou, interior remodelat și o versiune X3 M40i

BMW a lansat cea de-a treia generație X3. Modelul producătorului german vine cu modificări exterioare, îmbunătățiri la interior, dar și cu varianta X3 M40i.
Vineri, 23 Iunie 2017 | Modele noi

Noua generație BMW X3 vine în 26 iunie: va avea o versiune plug-in hybrid și una electrică din 2020

BMW a confirmat că noua generație a SUV-ului X3 va fi dezvăluită în Statele Unite în 26 iunie, urmând să beneficieze de o versiune plug-in hybrid și, din 2020, de o variantă integral electrică.
Luni, 17 Octombrie 2016 | Siguranta

Recall-ul anului vine din SUA: BMW recheamă în service un exemplar X3 pentru probleme la servodirecție

Zona siguranței este atât de importantă pentru autoritatea de control din SUA, încât un singur exemplar cu probleme duce la inițierea oficială a unei operațiuni de rechemare în service. În acest caz, e vorba de un X3 cu o potențială problemă la servodirecție.
Joi, 06 Februarie 2014 | Modele noi

BMW X3 facelift: restilizare de efect pentru SUV-ul bavarez

BMW X3, SUV-ul de segment D al mărcii din Munchen, a primit un facelift. Acesta îi aduce o parte frontală modificată semnificativ, care aminteşte puternic de fratele X5. Interiorul vine şi el cu îmbunătăţiri.
Marti, 11 Decembrie 2012 | Reportaj

REPORTAJ: Drifturi cu BMW la 2800 de metri altitudine

Cei care vor să înveţe cum se controlează o maşină în mediu 100% sigur chiar şi după ce ninsorile au acoperit România se pot înscrie la cursurile organizate de BMW în Austria sau Finlanda. Automarket a participat la acestea şi vă prezintă la ce trebuie să vă aşteptaţi de la un astfel de program.
Marti, 20 Martie 2012 | Tuning

Hartge a tunat BMW X3 xDrive35d: de la 313 la 362 CP

Cea mai puternică versiune diesel din portofoliul lui BMW X3 a fost îmbunătăţită sensibil de inginerii Hartge, care au creat un kit estetic şi de putere interesant pentru modelul german.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Marti, 22 Noiembrie 2011 | Modele noi

BMW a confirmat X4 şi X2

Gama de crossovere a celor de la BMW va fi mărită cu două modele noi X4 şi X2. BMW X4 va deveni o versiune SAC a lui X3, în timp ce X2 va deveni un SAC bazat pe X1.
Marti, 21 Iunie 2011 | Modele noi

Viitorul lui BMW X4 este incert

Surse din cadrul BMW anunţă că viitorul X4 trece prin modificări drastice, care ar putea duce fie la anularea proiectului, fie la amânarea datei de lansare.
Vineri, 26 Noiembrie 2010 | Video

VIDEO: BMW ne arată diferenţa dintre anvelopele de iarnă şi cele de vară în zăpadă

BMW ne prezintă diferenţa dintre anvelopele de iarnă şi anvelopele de vară în condiţii de zăpadă cu două exemplare identice X3. Iată rezultatul!
Joi, 25 Noiembrie 2010 | Modele noi

BMW: "Noul X3 va atrage clienţi mai tineri"

Managerul de produs al mărcii BMW pentru Marea Britanie a declarat că noul X3 va atrage şi clienţii mai tineri graţie echipamentelor tehnologice integrate şi a preţului competitiv.
Marti, 09 Noiembrie 2010 | Autoipoteze

Prima imagine virtuală a viitorului BMW X4

Designerul Theophilus Chin a realizat primele imagini prelucrate virtual ale lui BMW X4, versiunea cu trei uşi a noului X3. Modelul ar rivaliza SUV-uri compacte cu trei uşi precum Range Rover Evoque.
Joi, 14 Octombrie 2010 | Autoipoteze

BMW X4 ar putea primi aprobarea de producţie în curând

BMW X6 ar putea primi un frate mai mic în persoana lui X4. Potrivit unor surse din cadrul BMW, modelul urmează să primească aprobarea de intrare în producţie în curând.
Duminica, 22 August 2010 | Modele noi

BMW ar putea lansa X3 M, X35is și X4

BMW pregătește pentru fanii brandului bavarez o nouă surpriză. Constructorul german dorește să lanseze un model X4 și două versiuni sport ale lui X3, botezate X3 M și X35is.
Vineri, 16 Iulie 2010 | Modele noi

Primele imagini cu pachetul M Sport pentru noul BMW X3

La scurtă vreme de la prezentarea noii generaţii BMW X3, primele imagini ale pachetului M Sport pentru acest model au fost publicate pe internet.

Tag-uri similare

Mercedes, BMW, Volkswagen, Renault, Audi, Toyota, Porsche, Nissan, Opel, Volvo
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru