XF

Marti, 26 Aprilie 2022 | Modele noi

Noile Jaguar XE și XF 300 Sport: 300 CP și asistent virtual Amazon Alexa

Jaguar completează gama modelelor XE și XF cu noua versiune 300 Sport. Sub capotă regăsim un motor pe benzină, cu patru cilindri, care dezvoltă 300 de cai putere
Luni, 22 Iunie 2020 | Industrie

Presa britanică: Jaguar vrea să înlocuiască modelele XE și XF cu un hatchback compact

Jaguar analizează mai multe variante de înlocuire a modelelor XE și XF, iar una dintre ele este un hatchback compact cu versiune hibridă, potrivit informațiilor neoficiale din presa britanică.
Miercuri, 14 Iunie 2017 | Modele noi

Jaguar s-a răzgândit: XF Sportbrake readuce break-urile în gama mărcii britanice

Au trecut 14 luni de la momentul în care designerul-șef Jaguar anunța că marca renunță oficial la break-uri. Noul XF Sportbrake, anunțat astăzi, ne demonstrează însă că cererile familiștilor din Europa au învins strategia britanicilor.
Miercuri, 02 Decembrie 2015 | Siguranta

Rezultate EuroNCAP: noile Renault Megane şi Opel Astra primesc cinci stele, la fel ca alte 9 maşini lansate recent. Doar două stele pentru Lancia Ypsilon

Renault Megane, Renault Talisman, Opel Astra, BMW X1, Kia Optima şi Kia Sportage sunt doar câteva dintre maşinile testate de EuroNCAP în această toamnă la capitolul siguranţă. Majoritatea au luat 5 stele.
Marti, 24 Martie 2015 | Modele noi

Jaguar XF: imagini oficiale cu a doua generație a berlinei premium britanice

Jaguar a publicat primele imagini oficiale cu noua generație a berlinei XF. Noul model este mai spațios, mai ușor și mult mai avansat tehnologic față de actuala generație. Prezentarea oficială va avea loc la Salonul Auto de la New York la începutul lunii aprilie.
Marti, 09 Decembrie 2014 | Modele noi

Jaguar XF primeşte o nouă generaţie în aprilie 2015

Jaguar va aduce la Salonul Auto de la New York noua generaţie a modelului XF. Prezentarea acestuia va avea loc în aceeaşi perioadă a anului în care debutează comercial fratele său mai mic, XE.
Miercuri, 11 Iulie 2012 | Modele noi

Jaguar XFR-S va fi dezvăluit în luna noiembrie

Cea mai puternică versiunea a modelului Jaguar XF va fi dezvăluit în luna noiembrie a acestui an. Modelul XFR-S a fost surprins în teste de către jurnaliştii de la revista britanică Autocar.
Miercuri, 29 Februarie 2012 | GENEVA 2012

Jaguar XF Sportbrake - versiunea break a modelului britanic

Jaguar lansează la Salonul Auto de la Geneva varianta break a modelului XF. Aceasta poartă numele de Sportbrake şi este cel mai practic Jaguar din gama actuală
Luni, 27 Februarie 2012 | GENEVA 2012

Jaguar XF Sportbrake - primele imagini neoficiale

Versiunea Sportbrake a lui Jaguar XF este gata de debut. Primele imagini ale modelului au fost publicate pe internet înainte de prezentarea oficială de la Salonul Auto de la Geneva.
Vineri, 25 Noiembrie 2011 | Siguranta

Jaguar apără scorul slab de la EuroNCAP al lui XF

Jaguar XF facelift a primit doar patru stele la ultima sesiune de teste a celor de la EuroNCAP. Toţi competitorii din segmentul său au cinci stele. Oficialii mărcii au ieşit în apărarea rezultatului.
Marti, 15 Noiembrie 2011 | Modele noi

Jaguar XF 2.2 diesel: 4.637 km cu patru opriri de realimentare

Jaguar a adus un XF diesel în Statele Unite ale Americii pentru a-i prezenta abilităţile în materie de economie de carburant. Modelul a avut un consum mixt de 4.5 litri la sută.
Luni, 04 Iulie 2011 | Modele noi

Jaguar pregăteşte o versiunea break a lui XF

Potrivit publicaţiei australiene Carsales, cei de la Jaguar vor dezvolta o versiune Wagon a lui XF, care va avea un design deosebit.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 24 Noiembrie 2010 | Siguranta

EuroNCAP a testat 15 modele noi. Doar 11 au cinci stele!

EuroNCAP a testat Audi A1, Mini Countryman, Citroen C4, Hyundai ix35, Ford C-Max şi Grand C-Max, Jaguar XF, Kia Sportage şi Venga, Nissan Micra, Opel Meriva, VW Passat, VW Sharan şi Amarok, dar şi primul model chinezesc din istoria organizaţiei europene.
Luni, 20 Septembrie 2010 | Modele noi

Jaguar a prezentat o versiune hibridă a lui XF

Jaguar a creat un XF hibrid care nu are nevoie de un motor electic şi oferă o economie de carburant de 20% în condiţii de utilizare urbană.
Marti, 14 Septembrie 2010 | Fotospion

FOTO EXCLUSIV* : Jaguar testează XF facelift

Automarket vă prezintă, în exclusivitate pentru România, primele imagini spion cu noul Jaguar XF facelift, model care va debuta în 2011.
Marti, 27 Iulie 2010 | Siguranta

Jaguar face un recall în SUA pentru noile XF şi XK

Jaguar va rechema 5.048 unităţi XF şi XK în service pentru repogramarea unui releu care controlează pompa de benzină şi poate provoca oprirea motorului în mers.
Joi, 09 Iulie 2009 | Modele noi

Primele imagini cu Jaguar XJ, rivalul lui BMW Seria 7

Noul Jaguar XJ a fost dezvaluit pe internet cu cateva ore inainte de prezentarea oficiala din Londra. Modelul prezinta o serie de asemanari cu fratele sau mai mic, XF.
Vineri, 19 Iunie 2009 | Autoipoteze

Viitorul Jaguar XJ va primi motorul V8 de 510 cai putere

Noua generatie a modelului Jaguar XJ va prelua cel mai probabil si motorul V8 de 510 cai putere de pe actuala versiune de performanta XFR.
Miercuri, 27 Mai 2009 | General

Jaguar XF, cel mai nou membru al politiei britanice

Politia britanica face loc unui nou model in interiorul flotei sale de vehicule. De aceasta data este vorba despre sedanul Jaguar XF echipat cu un motor diesel performant.
Miercuri, 27 Mai 2009 | Video

VIDEO: "Povestea" unui BMW 130i tii in duel cu Jaguar XF

Pentru multi, BMW-ul din garaj reprezinta mai mult decat o masina. Din dragoste pentru modelele bavareze, unii fac scurte filmulete de tipul celui care urmeaza.

Tag-uri similare

Mercedes, BMW, Volkswagen, Renault, Audi, Ford, Toyota, Porsche, Nissan, Dacia
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru