XJ

Luni, 13 Iulie 2020 | Masini electrice si hibride

Jaguar amână lansarea noului XJ, care va avea doar varianta electrică: viitorul rival al lui Mercedes-Benz EQS, afectat de reducerile de costuri

Jaguar va amâna lansarea pe piață a noii generații XJ, care va avea doar varianta electrică, întrucât producătorul britanic reduce costurile în contextul pandemiei de coronavirus.
Luni, 04 Mai 2020 | Masini electrice si hibride

Viitoarea generație Jaguar XJ va fi lansată în cursul anului: rivalului lui Mercedes-Benz Clasa S va avea doar variantă electrică

Anul acesta Jaguar lansează o nouă generație XJ, iar rivalul lui Mercedes-Benz Clasa S va fi disponibil doar în versiune electrică. Conform oficialilor producătorului britanic, modelul electric va primi un design convențional, iar prețul "nu va fi unul exagerat".
Joi, 30 Mai 2019 | Industrie

Final de carieră pentru actualul Jaguar XJ: înlocuitorul vârfului de gamă debutează în 2020 doar cu versiuni electrice

Jaguar a anunțat că XJ va părăsi linia de asamblare în 5 iulie. Actuala generație a debutat în 2009, iar în tot acest timp a fost asamblată în peste 120.000 de unități.
Duminica, 11 Martie 2018 | Modele noi

Noul Jaguar XJ va fi mai mare și mai sportiv: detalii despre următoarea generație așteptată pentru sfârșitul lui 2018

Noul Jaguar XJ va fi un model mai mare și cu un plus de sportivitate odată cu noua generație a sedanului britanic, a declarat Ian Callum, șeful de design de la Jaguar.
Luni, 22 Ianuarie 2018 | Modele noi

Noul Jaguar XJ ar putea deveni 100% electric: următoarea generație este așteptată să fie lansată la sfârșitul lui 2018

Noul Jaguar XJ ar putea să fie o mașină 100% electrică odată cu noua generație a sedanului britanic, a cărei lansare este așteptată pentru sfârșitul acestui an.
Miercuri, 16 Noiembrie 2011 | Modele noi

Jaguar anunţă două pachete de opţiuni pentru XJ

Jaguar XJ poate fi echipat şi cu un pachet sport, iar clienţii pot opta şi pentru un "Speed Pack", care elimină limitarea electronică a vitezei maxime pentru modelele supraalimentate.
Vineri, 18 Februarie 2011 | GENEVA 2011

Bertone B99 - concept retro dedicat formelor vechiului Jaguar XJ

Casa de design Bertone se va prezenta la Salonul Auto de la Geneva cu un concept retro inedit. Acesta se numeşte B99 şi aminteşte de vechiul Jaguar XJ.
Joi, 19 August 2010 | Modele noi

Versiunea blindată a lui Jaguar XJ debutează la Moscova

Jaguar va lansa versiunea blindată a lui XJ la Salonul Auto de la Moscova. Aceasta este denumită Sentinel, are o masă de 3.3 tone şi rezistă la detonarea a 15 kilograme de TNT în apropierea acesteia.
Sambata, 30 Ianuarie 2010 | General

Jaguar implineste 75 de ani

Producatorul britanic de masini de lux implineste 75 de ani de la infiintare. Jaguar va sarbatori acest hotar la unele din cele mai exclusiviste evenimente auto ale anului.
Joi, 05 Noiembrie 2009 | Modele noi

Noul Jaguar XJ atenteaza la vanzarile lui Seria 7 si S-Klasse

Liderii segmentului mare premium se vad amenintati de un model care pana acum era considerat outsider: Jaguar XJ. Conform oficialilor britanici, compania britanica vrea sa produca 25.000 de unitati XJ pe an.
Joi, 01 Octombrie 2009 | Autoipoteze

Jaguar pregateste XE, un rival pentru BMW Z4

Constructorul britanic pregateste un roadster capabil sa se lupte cu popularul BMW Z4. Botezat XE, modelul ar urma sa imprumute platforma actualului XK.
Joi, 01 Octombrie 2009 | Modele noi

Jaguar va lansa XF Estate in 2012

Constructorul britanic ar putea lansa in 2012, odata cu faceliftul lui XF si o varianta break a modelului premium de clasa medie. XF Estate va introduce si un nou motor diesel cu patru cilindri.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Marti, 22 Septembrie 2009 | Tuning

Arden pregateste primul kit de tuning pentru Jaguar XJ

Tunerul de casa al celor de la Jaguar a anuntat deja ca pregateste un pachet de modificari pentru cel mai nou model al constructorului britanic, limuzina XJ.
Joi, 17 Septembrie 2009 | Autoipoteze

Jaguar ar putea lansa un coupe ieftin, rival pentru Audi A5

Jaguar se gandeste sa lanseze in anii urmatori un coupe mai ieftin, capabil sa rivalizeze cu Audi A5 si varianta asemanatoare a lui BMW Seria3.
Miercuri, 16 Septembrie 2009 | FRANKFURT 2009

FRANKFURT LIVE: Noul Jaguar XJ debuteaza pe aleile salonului

Jaguar a tinut cu tot dinadinsul sa impresioneze publicul prezent in zilele de presa la Frankfurt si a expus limuzina XJ intr-un mod mai special. Modelul a servit ca mijlocul de transport in interiorul salonului.
Vineri, 11 Septembrie 2009 | Modele noi

Jaguar XJ Limo-Green, limuzina concept care consuma 5 l/100 km

Jaguar va dezvalui in cadrul Salonului Auto de la Frankfurt versiunea concept XJ Limo-Green propulsata de un tren de rulare hibrid, compus dintr-un motor electric de 197 de cai si unul pe benzina de 1.2 litri.
Joi, 10 Septembrie 2009 | Tehnologie

Lotus va prezenta conceptul unui motor pentru hibride la Frankfurt

Lotus a creat un motor pentru hibride care ar putea echipa modelul Jaguar XJ. Unitatea de 1.2 litri cantareste 56 kg si dezvolta 47 CP.
Vineri, 10 Iulie 2009 | Video

3xVIDEO: Noul Jaguar XJ se prezinta in detaliu

Jaguar a publicat trei clipuri de prezentare cu noul XJ, sedanul de lux care se va bate cu Mercedes S-Klasse si BMW Seria 7.
Vineri, 10 Iulie 2009 | Modele noi

OFICIAL: Jaguar a dezvaluit noul XJ

Noul Jaguar XJ a fost dezvaluit ieri seara la Londra de catre comediantul american Jay Leno. Modelul este deja disponibil pentru comezi in Europa, iar livrarile vor incepe in anul 2010.
Vineri, 10 Iulie 2009 | Video

VIDEO: Jay Leno prezinta noul Jaguar XJ in Londra

Comediantul Jay Leno a dezvaluit ieri seara noul Jaguar XJ la galeria Saatchi din Londra. Americanul a subliniat elementele cheie ale noului model Jaguar si a laudat si metodele de productie ale britanicilor.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, BMW, Audi, Porsche, Lotus, Citroen, Mercedes-Benz, Opel, Peugeot
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru