Zafira

Joi, 25 August 2022 | Modele noi

Noul Opel Zafira-e Crosscamp Flex, un camper van electric. Autonomie de 322 de kilometri

Opel a publicat imagini oficiale cu noua versiune Zafira-e Crosscamp Flex. Acesta este un camper van bazat pe versiunea electrică a lui Zafira și promite, printre altele, o autonomie de 322 de kilometri.
Miercuri, 17 Iunie 2020 | Masini electrice si hibride

Opel a prezentat versiunea electrică a utilitarei de persoane Zafira Life: autonomie de până la 330 de kilometri și motor cu 136 CP

Opel a lansat noul Zafira-e Life. Varianta electrică a utilitarei de persoane are un motor de 136 de cai putere și poate fi comandat în versiuni cu autonomie de 230 de kilometri sau 330 de kilometri.
Vineri, 25 Ianuarie 2019 | Industrie

Opel va reduce producția la Ruesselsheim în urma vânzărilor slabe: modelele Insignia și Zafira sunt construite la uzina germană

Opel a anunțat că va reduce producția la Ruesselsheim, acolo unde sunt construite modelele Insignia și Zafira. Constructorul nu a dat detalii, însă presa germană susține că producția va scădea de la 123.000 (în 2018) la 68.000 de unități în acest an.
Luni, 16 Iulie 2018 | Industrie

Dieselgate și la Opel? Autoritatea KBA a început audierile: 60.000 de unități Cascada, Insignia și Zafira cu motoare Euro 6 ar avea emisii de 10 ori peste limita legală

Autoritățile germane au început o investigație oficială după ce au descoperit “dovezi solide” că trei modele de la Opel ar fi depășit limitele în cazul emisiilor diesel. Un număr de 60.000 de unități Cascada, Insignia și Zafira cu motoare Euro 6 ar fi afectate în acest caz.
Joi, 21 Iunie 2018 | Industrie

Victime ale trendurilor actuale: Opel Astra GTC și Opel Zafira au fost scoase din producție

Două modele de tradiție ale gamei Opel au fost eliminate din producție din cauza cererii sub așteptări și pe fondul migrării clienților spre SUV-uri.
Vineri, 26 August 2016 | Modele noi

Încă o fisă: Opel a început producția noului Zafira la fabrica din Russelsheim

Deși monovolumele pierd teren la nivel de vânzări și cotă de piață în fața SUV-urilor, Opel mizează pe un Zafira reămprospătat și plin de tehnologie pentru a atrage clienții familiști.
Miercuri, 01 Iunie 2016 | PARIS 2016

Facelift adânc dedicat familiei: Opel Zafira se înnoiește și se apropie estetic de noua generație Astra

Opel Zafira Tourer trece la numele simplificat Zafira odată cu faceliftul pe care-l vom putea admira în showroom-uri din această toamnă. Modelul german primește un nou interior, un exterior modificat și tehnologii care-l aduc la nivelul anului 2016.
Vineri, 27 Septembrie 2013 | Industrie

Opel Zafira Tourer ar putea fi produs într-o fabrică PSA din Franţa

Opel poartă discuţii cu partenerii de la PSA Peugeot-Citroen privind mutarea producţiei lui Zafira Tourer în fabrica din Sochaux începând cu anul 2015.
Joi, 24 Ianuarie 2013 | Modele noi

GM şi PSA vor dezvolta împreună succesorul lui Zafira

General Motors şi PSA Peugeot-Citroen vor dezvolta împreună succesorii modelelor Zafira, Meriva şi 3008. În plus, cei doi parteneri vor dezvolta un motor de performanţă cu trei cilindri în linie.
Joi, 14 Iunie 2012 | Industrie

General Motors va închide în 2016 uzina Opel din Bochum

General Motors a decis să închidă în 2016 fabrica Opel din Bochum. În prezent, constructorul german produce modelul Zafira Tourer la uzina respectivă, dar va putea opta pentru o soluţie alături de PSA Peugeot-Citroen.
Vineri, 15 Aprilie 2011 | Fotospion

FOTO EXCLUSIV* : Noul Opel Zafira, aproape nedeghizat

Automarket vă prezintă, în exclusivitate pentru România, primele imagini spion ale noului Opel Zafira în versiunea de serie.
Vineri, 18 Martie 2011 | Modele noi

Versiunea de serie a lui Opel Zafira Tourer ar putea debuta la Frankfurt

Potrivit primelor informaţii, versiunea de serie a lui Opel Zafira Tourer va debuta la ediţia din acest an a Salonului Auto de la Frankfurt.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Joi, 10 Martie 2011 | Fotospion

FOTO EXCLUSIV* : Opel testează noul Zafira

Automarket vă prezintă, în exclusivitate pentru România, primele imagini spion ale viitoarei generaţii Opel Zafira. Prototipul pare să fie într-o formă foarte apropiată de producţie.
Vineri, 25 Iunie 2010 | Fotospion

FOTO EXCLUSIV* : Opel testează noul Zafira la Nurburgring

Automarket vă prezintă, în exclusivitate pentru România, primele imagini spion ale noii generaţii Opel Zafira. Prototipul lui Zafira a fost surprins la Nurburgring, în timp ce era testat de inginerii Opel.
Marti, 05 Ianuarie 2010 | GENEVA 2010

OFICIAL: Primele imagini ale noului Opel Meriva

Opel a dezvaluit astazi primele imagini ale mult asteptatului sau MPV, botezat Meriva. Noua generatie vine cu propulsoare economice, tinuta de drum mai buna si o deschidere inteligenta a usilor.
Vineri, 25 Septembrie 2009 | General

Volkswagen Passat, cea mai buna masina second-hand

Volkswagen Passat a fost desemnata de revista britanica What Car drept cea mai buna masina de pe piata second-hand din Marea Britanie.
Duminica, 30 August 2009 | Video

VIDEO: Peugeot 5008 se prezinta

Peugeot 5008 isi va face debutul luna viitoare in cadrul Salonului Auto de la Frankfurt. Automobilul va rivaliza modele precum Opel Zafira si Volkswagen Touran si va fi disponibil in Europa incepand cu aceasta toamna.
Marti, 02 Iunie 2009 | Modele noi

OFICIAL: Peugeot a dezvaluit noul 5008

Peugeot a dezvaluit noul sau MPV compact intitulat 5008. Modelul 5008 preia design-ul si motorizarile lui 3008 si va fi prezentat la Salonul Auto de la Frankfurt.
Luni, 27 Aprilie 2009 | Autoipoteze

Prima imagine prelucrata digital cu noul Opel Zafira

Automarket va prezinta prima imagine prelucrata digital care surprinde trasaturile noului Opel Zafira.
Vineri, 10 Aprilie 2009 | Concepte

Prima schita a noului Opel Zafira

Prima schita care prefigureaza aspectul viitoarei generatii a lui Opel Zafira a fost scapata pe internet.

Tag-uri similare

Mercedes, Volkswagen, Renault, Ford, Toyota, Porsche, Citroen, Mercedes-Benz, Opel, Hyundai
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru