Tata Motors va prezenta la Geneva un model de oraş mai mare decât Nano

De Sebastian Toma
Publicat Luni, 28.02.2011
Tata Motors va prezenta mâine conceptul Pixel la Salonul Auto de la Geneva. Acesta prefigurează noul limbaj de design al indienilor şi este un model de oraş economic, dar mai mare şi mai scump decât Nano.

Indienii de la Tata Motors vor să atragă atenţia europenilor cu un nou concept. Acesta se numeşte Pixel şi prefigurează un automobil de segment mic care va fi echipat cu un motor diesel cu trei cilindri. Modelul este mai mare decât Tata Nano şi are o configuraţie cu patru locuri şi două uşi. Toată munca de dezvoltare a fost realizată de echipa Tata Motors din Europa, deci ne aşteptăm la un produs cu un aer european.

Modelul Tata Pixel prezintă noul limbaj de design al celor de la Tata Motors şi prefigurează aspectul viitoarelor modele de segment mic ale indienilor. Pentru moment, cei de la Tata Motors nu au dezvăluit nicio intenţie de introducere în producţie a acestui model în forma în care va debuta la Geneva. În schimb, trăsăturile lui Pixel ar putea fi prezente pe toate modelele mici de la Tata Motors.

Până în acest moment, nu există nicio imagine a conceptului Tata Pixel. Indienii au reuşit să-i depăşească pe occidentali la capitolul secretomanie, modelul lor nefiind de găsit pe nicăieri.

Desigur, există posibilitatea ca Tata Motors să nu fi apelat la o campanie de teasing specifică producătorilor americani sau europeni de automobile şi să aleagă "varianta şoc", cea care implică prezentarea modelului la Geneva alături de detaliile tehnice şi de declaraţiile încrezătoare ale oficialilor mărcii.

Via | BSM

Comentarii (3)

  • O sa imi cumpar si eu unu si o sa ascult melodia "Ard in flacari" de la Anna Lesko:)))
    8 0
  • un model de oraş mai mare decât Nano
    vor face standul de prezentare din mobilier pentru copii:
    1 0
  • Andrei
    Piticaniile de oras vor avea un nou primar
    Indiferent de rezolutie, Pixelul este mai mic decit o musca. Tot ce-ti poti dori este sa nu te ciocnesti cu vreuna.
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru