Tata prezinta in ianuarie modelul de 2.500 $

De Robert Gherghe
Publicat Miercuri, 19.12.2007
Indienii de la Tata Motors au anuntat ca vor lansa modelul de 2.500 dolari in luna ianuarie.

Esential

2500 de dolari va costa cea mai ieftima masina noua din lume.

Tata Motors va prezenta, la salonul auto care va avea loc in luna ianuarie in India, cel mai ieftin autoturism din lume, cu un pret de 2.500 de dolari, model care va fi pus in vanzare pe parcursul anului 2008, transmite Mediafax.

Prezentarea noului model la Auto Expo, eveniment organizat la New Delhi, este programata pentru 10 ianuarie. Tata Motors, al treilea mare constructor auto din India, s-a angajat sa vanda autoturismul la un pret de 2.500 de dolari, insa, in opinia mai multor analisti, costurile ridicate cu materiile prime ar putea urca pretul mai aproape de 3.000 de dolari.

Taguri: Tata Motors

Comentarii (1)

  • ALX CT
    lol
    vA PREZENTAM NOUL MODEL "CARUTA + MOTOR + VOLAN" CAII SUNT OPTIONALI,IN CAZ DE URGENTA FOLOSITI MANEVRA "fAMILIA FLINSTONE" lol,pai ma duc la piata cumpar 3 kg de cartofi si de restu imi iau una din asta,chiar ma mir ce dotari o sa aiba,ca suna prea ciudat 2.5k buc. hmmmm.oare o fii posibil?
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru