Update: Tata Nano se lanseaza pe piata in februarie

De Bogdan Mirică
Publicat Joi, 22.01.2009
Tata a anuntat ca va produce 80.000 de unitati ale modelului Nano in acest an si ca debutul oficial pe piata va avea loc la sfarsitul lunii februarie.

Atunci cand a fost dezvaluit publicului pentru prima data, Tata Nano a fost vazut rapid ca modelul care va face record de vanzari. Din pacate pentru indieni nu a fost asa, criza economica din ultimele luni afectand serios si planurile de viitor ale Tata.

Multi estimau, in momentul lansarii, ca modelul de 2000 de euro va fi produs in sute de mii de exemplare. Tata a declarat insa de curand ca isi fixeaza ca target o productie de 80.000 de unitati.

Se pare ca actuala criza economica nu e singura problema cu care se confrunta Tata, greva muncitorilor care refuza sa demareze productia fiind un alt factor care afecteaza viitorul modelului Nano.

Potrivit unui comunicat oficial emis astazi de constructorul indian, noul Nano ar urma sa ajunga in showroom-uri, dupa o asteptare indelungata, abia la sfarsitul lunii februarie. Initial, Tata planuia sa lanseze modelul pe piata din India inca din luna octombrie a anului trecut, insa grevele muncitorilor si criza economica au amanat acest moment.

via | Autoblog

Taguri: India, Nano, Tata, productie

Comentarii (2)

  • DOAMNE! Cum arata! Ce roti mici are (de roaba)
    :)
    0 0
  • super masinuta
    Vreau sa spun k e bestiala masinutza ...........mi-ar placea si mie una !!!! Oare cand or aparea si la noi......... :-DD Daca merge ca si Matizu.......nemaipomenit, astept ceva informatii noi !!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru