Teaser misterios de la Renault Sport: "Veți descoperi o mare surpriză"

de Daniel Popescu
Marti, 12.12.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Renault a publicat un teaser misterios cu blocurile optice ale unui posibil concept care va fi dezvăluit marți.

Renault Sport, divizia sportivă a constructorului francez, a publicat la începutul acestei săptămâni pe contul oficial de pe rețeaua de socializare Twitter un teaser video misterios.

Imaginile arată blocurile optice ale unui vehicul care nu se regăsește încă în gama Renault Sport, iar designul acestora sugerează că ar putea fi vorba despre un nou concept. Singura mențiune a francezilor este că marți "vom descoperi o mare surpriză", fără niciun fel de alte detalii.

În ultima perioadă, Renault a anunțat o serie de detalii despre planurile de electrificare a gamei de modele și a lansat conceptul Symbioz, astfel că nu este exclus ca acum să prezinte oficial un nou concept care să anticipeze lansarea unui model sportiv, eventual cu propulsie electrificată.

Planurile celor de la Renault includ lansarea a 5 modele electrice complet noi, dar și facelift-uri și generații noi pentru celelalte 3 modele electrice deja existente (Zoe, Kangoo ZE și Twizy). În cazul modelelor cu motoare cu combustie internă, francezii plănuiesc 3 modele complet noi, inclusiv un nou SUV compact pe lângă Kadjar, astfel că numărul de SUV-uri din gamă va ajunge la 8.

Toate aceste modele își vor face apariția până în 2022.

Via Renault

Comentarii (3)

  • hazard
    Renault nu ne mai surprinde demult!!
    Poate doar doi, trei naivi care spera ca daca au cumparat un Renault mai scump au parte si de vreo masina fiabila.
    7 16
  • @hazard
    sunt curios, ura asta fata de Renault e generata de frustrari (gen tre sa-mi puta cotu a cotiera de BMW) sau e bazata pe povesti? Eu am un Megane 3 din 2010 si pana in momentu de fata, i-am facut revizii si distributie...aaaa da, si mi s-a ars un bec de semnalizare.

    Deci de unde le scoateti pe astea cu Renault se strica de dinainte sa-l cumperi si alte rahaturi?
    21 8
  • hazard
    Bravo, felicitari! Nu uita sa te informezi in cazul in care mai vrei sa-ti cumperi un Renault nou. Vezi daca au invatat, de exemplu, sa faca cutii de viteze automate, sau etrieri care sa nu troncane dupa 10000km, sau casete de directie cu joc din fabrica (bonus la livrarea masinii noi), sau scaun sofer care sa nu pocneasca, sau haion care iti toarna apa in cap (deh design de exceptie) ... Sa-mi zici daca mai vrei detalii, majoritatea care a cumparat Renault nou este prin service, poti cere detalii acolo, nu de la "hateri" ca mine ;)
    3 7

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru