Teaser pentru BMW iX3: conceptul SUV-ului electric se lansează în 25 aprilie

de Daniel Popescu
Luni, 23.04.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
BMW a publicat un teaser video în care confirmă lansarea conceptului electric iX3 la Salonul Auto de la Beijing în 25 aprilie.

Salonul Auto de la Beijing va marca numeroase lansări în premieră mondială, ca urmare a importanței pe care o are piața chineză pentru constructorii europeni. Printre noutăți se numără și prezentarea conceptului electric BMW iX3, iar evenimentul de lansare va avea loc în 25 aprilie.

Conceptul prefigurează lansarea în versiune de serie în 2020 a unui SUV electric care va păstra inclusiv acest nume, mai ales că BMW a înregistrat toate numele de la iX1 la iX9 în toamna anului trecut.

Așa cum sugerează și numele, conceptul iX3 va prelua o mare parte dintre caracteristicile de design ale lui X3. Cu câteva zile înainte de prezentarea oficială, germanii au publicat însă un teaser video care evidențiază o serie de schimbări la nivelul grilei frontale, lucru firesc în contextul utilizării unui sistem de propulsie electric. Este însă de așteptat ca iX3 să beneficieze și de alte modificări minore, pentru a se diferenția și mai mult de "fratele" său care utilizează sisteme de propulsie tradiționale.

Detaliile complete despre conceptul BMW i3X vor fi făcute publice cu ocazia lansării oficiale de peste două zile.

Cu numai o lună în urmă, germanii au confirmat oficial și lansarea unui BMW i4 care se va baza pe conceptul i Vision Dynamics, prezentat la Salonul Auto de la Frankfurt din toamnă anului trecut.

Via BMW

Comentarii (3)

  • Toate bune și frumoase, dar ce este cu grila unită ? Este Bmw sau Kia ?
    6 0
  • scamel
    @ dan
    parca-s ochelari de scafandru.
    4 2
  • KIA iX3 ?
    Sa mai zica cineva ca se inspira KIA din BMW cand e defapt invers :))
    3 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru