Teaser pentru Toyota GR Super Sport: un nou concept inspirat din prototipul pentru Cursa de 24 de ore de la Le Mans

de Daniel Popescu
Sambata, 16.12.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Toyota va lansa în ianuarie GR Super Sport, un concept cu un design inspirat din prototipul cu care concurează în Campionatul Mondial de Anduranță.

În toamna acestui an, Toyota a lansat o nouă gamă de modele sportive. Modelele de top fac parte din gama GRMN, cele de nivel mediu sunt cunoscute drept GR, iar variantele entry-level drept GR Sport.

La Salonul Auto de la Tokyo de la sfârșitul lunii octombrie, constructorul japonez a prezentat conceptul Toyota GR HV Sports, iar acum a anunțat că în luna ianuarie va dezvălui un nou concept dezvoltat de ramura sportivă Gazoo Racing.

Pe numele său complet Toyota GR Super Sport Concept, noul concept japonez a primit deja un teaser, iar imaginea evidențiază un design împrumutat de asemenea din prototipul TS050 Hybrid cu care niponii concurează în anduranță la Le Mans. De asemenea, cockpitul conceptul este unul închis, spre deosebire de acoperișul de tip targa al conceptului GR HV Sports.

Pentru moment, Toyota nu a furnizat niciun fel de informații suplimentare despre concept, astfel că este incert dacă acesta va ajunge la un moment dat în producție de serie. În plus, noul concept va mai risipi din dezamăgirea fanilor japonezilor, care nu vor avea ocazia să vadă urmașul celebrului Supra la Salonul Auto de la Detroit din luna ianuarie, așa cum se specula anterior.

Via Toyota

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru