Teaser pentru viitorul Porsche 911: noua generație se lansează în 28 noiembrie

de Daniel Popescu
Joi, 15.11.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Porsche a publicat un teaser video care anticipează lansarea noii generații 911 în cadrul Salonului Auto de la Los Angeles din 28 noiembrie.

Salonul Auto de la Los Angeles va beneficia de câteva premiere importante inclusiv pentru publicul european, iar printre acestea figurează și noua generație Porsche 911.

Cu două săptămâni înainte de prezentarea oficială din 28 noiembrie, constructorul german a publicat pe contul de pe rețeaua de socializare Facebook un teaser video care scoate în evidență forma generală a caroseriei.

Clipul apare la numai câteva zile după ce noua generație a fost surprinsă în timpul unor teste pe circuitul de la Nurburgring.

Anterior, Porsche a publicat și o serie de imagini cu noul 911 cu o serie de elemente de caroserie acoperite cu camuflaj.

De altfel, germanii au testat intensiv noua generație. Astfel, unitățile de test au parcurs peste 3 milioane de kilometri atât în zonele aride din Nevada și California, unde temperaturile trec de 50 de grade Celsius, cât și în zona de nord a Finlandei, acolo unde terometrele indică -35 de grade Celsius.

Via Porsche

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru