Teaser video cu viitorul Lamborghini Urus: SUV-ul italienilor ne arată că știe să ruleze și pe drumuri acoperite cu zăpadă

de Cornel Șocariciu
Miercuri, 15.11.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Lamborghini a publicat un nou clip teaser cu viitorul Urus. De această dată, SUV-ul constructorului italian își arată calitățile pe drumuri acoperite cu zăpadă.

Lamborghini continuă să ne ofere clipuri teaser cu viitorul Urus. Dacă săptămâna trecută ne-am delectat cu o ieșire în deșert, acum italienii îl trimit pe Urus într-o regiune dominată de drumuri acoperite cu zăpadă.

Asemeni primului clip, Lamborghini scoate în evidență selectroul ANIMA(Adaptive Network Intelligence Management) care permite alegerea unui mod special de rulare (Strada, Sport, Corsa, Sabbia, Terra și Neve). De această dată, SUV-ul este trecut în modul Neve și își arată calitățile pe drumurile acoperite cu zăpadă.

Viitorul Lamborghini Urus va folosi un motor V8 biturbo de 650 de cai putere și va fi oferit și într-o versiune cu sistem hibrid de propulsie. Italienii promit și un sistem de direcție integrală pentru noul SUV. Totate detaliile despre Lamborghini Urus le vom afla în 4 decembrie.

Comentarii (1)

  • atat PR.. ca deja m-am plictisit de masina asta
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru