Teaser video cu viitorul Porsche 911: o nouă transmisie automată cu opt trepte și dublu ambreiaj și faruri cu LED cu tehnologie Matrix

de Cornel Șocariciu
Vineri, 23.11.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Porsche a publicat un nou teaser video cu viitoarea generație 911. Modelul producătorului german va fi prezentat în cadrul Salonului Auto de la Los Angeles în 28 noiembrie.

Pregătirile pentru lansarea noii generații Porsche 911 au intrat în linie dreaptă. În urmă cu câteva săptămâni, reprezentanții constructorului german au publicat o serie de fotografii realizate în timpul testelor, iar acum, Porsche a pregătit un scurt clip video cu ajutorul căruia oferă câteva informații noi cu privire la viitoarea generație 911.

Așa cum era de așteptat, din punct de vedere estetic nu vor exista foarte multe modificări, nemții mizând pe același tușe cu care sunt obișnuiți fanii. Totuși, Porsche a pregătit pentru noul 911 un set de faruri cu LED cu tehnologie Matrix. De asemenea, nemții spun că au dezvoltat și o nouă transmisie automată cu opt trepte și dublu ambreiaj.

Clipul video pregătit de Porsche apare la numai câteva zile după ce noua generație a fost surprinsă în timpul unor teste desfășurate pe circuitul german de la Nurburgring.

Noul Porsche 911 va fi prezentat oficial în 28 noiembrie în cadrul Salonului Auto de la Los Angeles.

Fanii producătorului din Stuttgart vor putea urmări în direct evenimentul pregătit de Porsche. Conform reprezentanților, acesta este programat să înceapă la ora 6:00, ora României.

Comentarii (1)

  • aa... pe un grandland x de 20 de mii de euro exista 8 trepte si faruri full led matrix.

    titlul, poate sa fie mai generos.
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru