Teaser video cu Vision Mercedes-Maybach Ultimate Luxury: conceptul debutează în cadrul Salonului Auto de la Beijing

de Cornel Șocariciu
Joi, 19.04.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Conceptul Vision Mercedes-Maybach Ultimate Luxury va fi prezentat oficial în cadrul Salonului Auto de la Beijing, eveniment care își deschide porțile la finalul lunii aprilie. Pentru a mai îndulci așteptarea, nemții vin cu un teaser video nou.

Mercedes-Maybach va lansa la sfârșitul lunii aprilie un concept de lux. Prototipul pregătit de constructorul german se numește Vision Mercedes-Maybach Ultimate Luxury și anticipează un SUV de dimensiuni mari dezvoltat sub brand-ul Mercedes-Maybach.

Până în acest moment, oficialii producătorului german nu au oferit detalii despre viitorul concept, dar au publicat două clipuri teaser cu interiorul acestuia.

Prototipul dezvoltat de Mercedes-Maybach va avea patru locuri cu scaune spate individuale, o consolă centrală generoasă și o mulțime de elemente aurii. De asemenea, există inserții de aluminiu pe volan, dar și accesorii din lemn. Așa cum ne-am obișnuit, nemții vor veni cu o planșă de bord digitală care integrează instrumentarul de bord și ecranul sistemului de infotainment. De această dată, conceptul digital are un design nou. 

Conform unor voci apropiate companiei, versiunea de serie a lui Vision Mercedes-Maybach Ultimate Luxury va fi prezentată în luna noiembrie, în cadrul Salonului Auto de la Los Angeles.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru