Teaser video pentru Mercedes EQC: germanii prezintă imagini cu exteriorul și interiorul SUV-ului electric

de Daniel Popescu
Luni, 03.09.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Mercedes a publicat un clip video care scoate în evidență o serie de elemente de design exterior și interior ale SUV-ului electric EQC, care va fi prezentat în 4 septembrie.

Mercedes se apropie de finalul amplei campanii de teasing care anticipează prezentarea SUV-ului electric EQC, primul model din noua gamă EQ dezvoltată de germani.

De data aceasta, constructorul german a publicat un clip video de puțin peste 30 de secunde care prezintă o serie de detalii atractive despre noul model.

Astfel, imaginile surprind atât forma generală a caroseriei, cât și detalii cu spatele modelului. În plus, avem parte de o scurtă incursiune în interior pentru a vedea volanul sau butoanele poziționate pe portiere.

De altfel, noul teaser sosește la scurt timp după ce o primă imagine cu interiorul a evidențiat preluarea panoului de bord cu ecrane touch de pe noua generație Clasa A, una dintre puținele diferențe fiind gurile de ventilație rectangulare.

Anterior, Mercedes a publicat teasere cu partea din spate și, respectiv, partea din față a noului EQC.

Pentru moment, detalii tehnice despre noul Mercedes EQC sunt destul de sumare. Constructorul german a dezvăluit anterior că versiunea de serie a lui EQC va avea 300 kW, echivalentul a aproape 408 cai putere

Datele despre autonomie sunt încă incerte, în condițiile în care, în cazul conceptului, Mercedes menționa o autonomie oficială de 500 kilometri datorită unui acumulator de 70 kWh. Aceste date erau valabile conform standardului NEDC, însă Mercedes va publica la lansare cifrele oficiale potrivit standardului WLTP, mai dur și, implicit, mai realist în privința autonomiei.

Mercedes EQC va fi prezentat oficial în 4 septembrie cu ocazia unui eveniment care va avea loc la Stockholm.

Via Electrek

Comentarii (2)

  • ACE - Craiova
    Pentru autonomie de 1.000 km ( ciclul de testare EPA - din SUA) TESLA Roadster 2020 va utiliza un acumulator de 250 kWh

    http://www.automarket.ro/stiri/tesla-anunta-o-surpriza-pentru-5-septembrie-constructorul-ar-putea-86579.html

    Pentru bateria MERCEDES BENZ EQC prognozata de 70 kWh ma indoiesc ca vor obtine o autonomie mai mare de 400-450 km, in ciclul de testare mondial WLTP.....

    SA VEDEM insa MINUNEA - maine !!!!
    6 0
  • andrei
    tesla momentan mai mult cu vorba decat cu faptele. nu mai zic idei crete: sa nu ai indicatoare de bord, ci doar o tableta. magnific.
    2 5

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru