Teaser video pentru noua generație Mercedes CLS: partea frontală, dezvăluită înainte de lansarea din 29 noiembrie

de Daniel Popescu
Luni, 27.11.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Mercedes a publicat un teaser video cu noua generație CLS care scoate în evidență forma grilei și a blocurilor optice, dar și liniile de bază ale modelului.

Cu o săptămână în urmă, Mercedes a publicat două teasere cu CLS, însă acestea nu au arătat prea multe detalii concrete despre noua generație. 

Iată însă că producătorul german a risipit o parte din mister prin publicarea unui nou teaser, de data aceasta sub forma unui clip video.

Imaginile sunt acum mult mai clare și arata designul grilei, care va rămâne în mare parte același, dar și forma blocurilor optice, care primesc o serie de îmbunătățiri.

Clipul oferă și câteva imagini cu stopurile, dar pătrunde și în interior, acolo unde se observa că bancheta din spate are 3 tetiere.

Mercedes nu a furnizat alte detalii despre noul CLS, însă o serie de zvonuri anterioare indică faptul că versiunile de bază vor avea motoare turbo cu 4 cilindri, în timp ce gama va include și motoare diesel și pe benzină cu 6 cilindri. Cel mai probabil, nouă generație nu va beneficia și de versiune Shooting Brake, ca urmare a cererii scăzute înregistrate de actuala generație.

Toate detaliile vor fi făcute publice cu ocazia lansării oficiale care va avea loc miercuri, 29 noiembrie, la Salonul Auto de la Los Angeles.

Via Mercedes

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru