Teasere cu Volkswagen T-Cross: germanii prezintă schițe cu designul exterior și interior al noului SUV subcompact

de Daniel Popescu
Vineri, 31.08.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Volkswagen a publicat o serie de schițe care evidențiază câteva elemente de design exterior și interior pentru T-Cross, noul SUV subcompact pregătit de constructorul german.

Volkswagen va prezenta în această toamnă al patrulea său SUV din gamă, care va fi poziționat imediat sub noul T-Roc.

Producătorul german ne-a oferit deja un teaser și o galerie foto cu un T-Cross camuflat în timpul testelor dedicate dezvoltării noului model, iar acum a publicat și câteva schițe care au rolul de a scoate mai bine în evidență unele trăsături de design.

Așa cum este de așteptat, designul este inspirat puternic din cel al "fratelui" mai mare T-Roc, în special în zona frontală, acolo unde forma grilei, a blocurilor optice și a proiectoarelor de ceață este practic similară. Una dintre principalele modificări se remarcă la partea din spate, întrucât aceasta va beneficia de o bară subțire de lumini care va avea rolul de a "unifica" stopurile.

La interior, designerii au optat pentru o tapițerie în culori vii cu 12 nuanțe disponibile. Viitorul T-Cross va beneficia de un sistem de infotainment cu ecran de 8 inch, un instrumentar de bord digital (opțional) și încărcare wireless pentru telefoanele mobile.

Potrivit unor informații anterioare, viitorul T-Cross va avea o lungime de 4.107 mm, cu 123 de mm mai puțin față de T-Roc.

Nemții pregătesc jante de 18 inch și o banchetă spate care poate culisa cu până la 15 centimetri. Portbagajul poate "înghiți" până la 455 de litri (+10 litri comparativ cu T-Roc), iar prin rabatarea banchetei, volumul crește până la 1.281 de litri.

Noul SUV va fi dezvoltat pe platforma MQB A0 și va prelua motorizările lui Polo. De asemenea, Volkswagen afirmă că T-Cross va fi echipat în standard cu mai multe sisteme de siguranța întâlnite de regulă în cazul segmentelor mai mari, iar printre ele se numără Front Assist și Lane Assist.

Via Volkswagen

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru