TechArt lanseaza Aerokit I pentru Porsche 911 Carrera

De Sebastian Toma
Publicat Miercuri, 29.10.2008
Tunerul german TechArt a lansat varianta revizuita a pachetului Aerokit I pentru facelift-ul modelului 911 Carrera.

Porsche va lansa facelift-ul modelului 911 Carrera in anul 2009. TechArt si-a facut temele si a revizuit la randul sau pachetul propriu de design, Aerokit I. In afara de o noua buza oferita spoilerului fata, kit-ul pastreaza acelasi aspect cu cel al modelului precedent, dar este construit diferit pentru a putea gazdui noile semnalizari si stopuri.

Ca la fiecare schimbare a elementelor aerodinamice, inginerii TechArt au testat acest kit in tunelul de vant, pentru a se asigura de proprietatile sale aerodinamice. Schimbarile aduse pachetului includ si doua ornamente cromate amplasate pe bara fata, langa prizele de aer si noile ornamente pentru oglinzi si faruri.

Oglinzile din pachetul Aerokit I pot primi un aspect lacuit, de tip oglinda, un finisaj din fibra de carbon sau si un spate cromat. TechArt va prezenta noile Porsche 911 cu pachetul Aerokit I la Salonul Auto de la Essen, la sfarsitul lunii noiembrie.

Via | WorldCarFans 

 

Taguri: , 911, Porsche, Spacefox, TechArt

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru