Techart prezinta noul GTStreet R la Geneva

De Iulian Cazacu
Publicat Duminica, 28.02.2010
Tunerul german Techart va prezenta la Salonul Auto de la Geneva noul GTStreet R. Acesta are la baza Porsche 911 Turbo si dezvolta 660 CP.

Ultima creatie a celor de la Techart este GTStreet R. Acesta are la baza un Porsche 911 Turbo, modificat de inginerii de la Techart, atat din punct de vedere al performantelor, cat si al esteticii.

Motorul lui GTStreet R produce 660 CP, cu 160 mai mult decat modelul de serie pe care este bazat. Cuplul maxim de 860 Nm se atinge la 4.600 rot/min si este transmis atat puntii fata cat si puntii spate prin intermediul sistemului de tractiune integrala permanenta. GTStreet R accelereaza de la 0 la 100 km/h in doar 3.5 secunde si are o viteza maxima de 345 km/h. Aceste performante sunt posibile si pentru ca inginerii Techart au modificat rapoartele transmisiei si ambreiajul Porsche-ului.

Kitul aerodinamic TechArt include un splitter nou din fibra de carbon pentru bara fata si canale de aer pentru o racire mai buna a franelor si a radiatorului. In partea din spate a acestui model se pot observa canalele de evacuare a aerului care racesc franele din spate si difuzorul din fibra de carbon.

Pentru imbunatatirea nivelului de siguranta a fost adaugat un sistem complex de iluminare, integrat in bara fata.

Jantele Techart Formula sunt de 19 inch pe fata si de 20 inch pe spate. Pentru aderenta optima, Techart recomanda pneuri Continental Sport Contact 3 sau Michelin Pilot Sport Cup Plus. O mare imbunatatire adus lui 911 Turbo este sasiul VarioPlus, care isi poate modifica inaltimea cu pana la 25 milimetri. Pentru utilizarea cotidiana, GTStreet R are si un sistem de reglare pe inaltime a suspensiei fata care isi poate modifica inaltimea cu pana la 60 de milimetri, pentru a face fata conditiilor de drum.

Interiorul lui GTStreet R a fost lucrat la fel de atent ca si exteriorul. Scaunele sport Techart si tapiseria de piele se imbina foarte bine cu detaliile din fibra de carbon si pedalele din aluminiu. Techart GTStreet R va fi expus la Salonul Auto de la Geneva, intre 2 si 14 martie.

Via | Germancarscene.com

Comentarii (1)

  • Excomunicatorul
    Asta da.
    Frumos.

    Imi place acest model.
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru