Tesla dezvăluie numărul noilor comenzi pentru Model 3: 5.000 de unități pe săptămână

de Daniel Popescu
Vineri, 20.07.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Elon Musk a dezvăluit că Tesla a primit săptămâna trecută 5.000 de comenzi nete pentru Model 3, număr asemănător cu producția actuală.

Elon Musk a apelat încă o dată la rețeaua de socializare Twitter pentru a apăra Tesla de o serie de informații apărute în presa de specialitate.

Agenția de presă Bloomberg a publicat opinia unui analist de top de pe bursă americană, care a afirmat că producătorul de mașini electrice se confruntă cu o accelerare a anularilor de rezervări făcute pentru Model 3.

"Pe baza datelor noastre, anulările de comenzi pentru Model 3 sunt mai mari decât noile comenzi, întrucât ritmul de anulare a crescut. Motivele sunt variate: timpii de așteptare lungi, expirarea reducerii de taxe de 7.500 de dolari și indisponibilitatea versiunii de bază de 35.000 de dolari", a explicat analistul Rajvindra Gill.

Replica lui Musk a sosit în scurt timp printr-un anunț în care a dezvăluit în premieră numărul de comenzi noi primite de Tesla pentru modelele sale.

"Nu știm ce se va întâmpla în viitor, dar săptămâna trecută am avut peste 2.000 de comenzi pentru Model S și Model X și 5.000 de comenzi nete pentru Model 3", a scris el.

Prin comenzi nete, Musk se referă la diferența dintre noile comenzi primite și comenzile anulate. Precizarea lui Musk este importantă în contextul în care producția actuală a lui Model 3 este de circa 5.000 de unități pe săptămână, cu obiectivul de a ajunge la 6.000 de unități pe săptămână până la finalul lunii august.

Practic, în prezent, Tesla produce aproximativ la fel de multe unități că numărul noilor comenzi, în contextul în care are de onorat încă 420.000 de comenzi.

Via Electrek

Comentarii (3)

  • li-ion
    Not bad! Treaba merge din ce in ce mai bine.
    9 2
  • Nu se vorbea la un moment dat ca sunt 420000 de perinscrisi ? unii platind 1000$ avans
    2 0
  • Rudolf D.
    Hm, iata ce stire:
    http://www.businessmagazin.ro/actualitate/tesla-a-impresionat-pietele-cand-a-anuntat-ca-isi-atinge-tinta-de-productie-pentru-model-3-adevarul-unul-din-trei-clienti-si-a-anulat-comanda-17363634
    1 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru