Tesla dezvolta un pachet de setări pentru circuit pentru Model 3: lansarea este programată peste câteva luni

de Daniel Popescu
Marti, 24.07.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Tesla lucrează la un pachet de setări dedicat rulării pe circuit pentru Model 3, care va fi disponibil doar împreună cu pachetul de performanță.

Tesla a început cu o lună în urmă producția versiunii de performanță pentru Model 3, care include jante Performance de 20 inch, spoiler din fibră de carbon și versiuni mai puternice ale motoarelor.

Constructorul american anticipează însă că această versiune va avea și mai mult succes după lansarea unui pachet de setări pentru pasionații circuitelor.

Un purtător de cuvânt al Tesla a confirmat că pachetul va îmbunătăți cuplul motoarelor și va oferi mai mult control pentru șofer, fără însă ca toate sistemele de siguranță să fie dezactivate. În plus, răcirea motorului va fi adaptată sesiunilor mai solicitante de pe circuit.

Nu este clar când va fi lansat noul pachet, întrucât oficialii Tesla s-au limitat să afirme că acesta va sosi într-un interval de câteva luni prin intermediul unui update software.

Tesla nu a dezvăluit nici care vor fi performanțele lui Model 3 după lansarea noului pachet, însă știm că versiunea Performance este capabilă să ajungă la 96 km/h în numai 3.5 secunde.

Aparent, actualizarea software va fi oferită gratuit clienților care aleg versiunea Model 3 Performance, ceea ce ar trebui să crească vânzările acestei variante care are un preț de pornire de 65.000 de dolari pe piața americană.

Via Motor Authority 

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru