Tesla Model 3, disponibil deja pe site-urile de anunțuri: proprietarul cere 125.000 de euro, triplu decât prețul de achiziție

de Daniel Popescu
Vineri, 13.10.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Un exemplar Tesla Model 3 a apărut pe site-ul de anunțuri Craiglist pentru 150.000 de dolari (125.000 de euro), deși acesta a fost produs în numai 260 de unități pentru angajații producătorului.

Tesla intenționa să producă peste 1.500 de unități Model 3 în luna septembrie, însă o serie de probleme au făcut ca pe porțile fabricii să iasă doar 260 de unități. Aproape toate sunt destinate angajaților și altor apropiați Tesla, însă chiar și în acest context unul dintre exemplare și-a făcut apariția pe site-ul de anunțuri Craiglist.

Proprietarul cere 150.000 de dolari, echivalentul a circa 125.000 de euro, adică de circa 3 ori mai mult decât prețul de achiziție, întrucât mașina este echipată cu diverse opționale, inclusiv plafon panoramic, sistem audio îmbunătățit și jante Aero. De asemenea, vânzătorul afirmă că mașina are doar 3.200 de kilometri parcurși și că anunțul a fost postat "în circumstanțe unice".

Între timp, Tesla înregistrează noi probleme cu Model X. Compania a anunțat un recall voluntar de 11.000 de unități Model X fabricate între octombrie 2016 - august 2017, întrucât unul dintre cablurile din al doilea rând de scaune poate înregistra defecțiuni.

Partea interesantă este că recall-ul va fi gestionat de o echipă mobilă, astfel că proprietarii nu trebuie să se deplaseze la service pentru reparații.

Nu în ultimul rând, publicația Electrek susține că 35.000 de clienți Tesla au plătit 3.000 de dolari (2.500 euro) pentru a intra în posesia pachetului Fully Self-Driving Capability care va permite în viitor activarea pilotajului autonom. Totuși, Tesla nu a menționat încă anul în care pachetul va putea fi activat.

Via MSN, Inc

Comentarii (1)

  • Ce chestie! Recall gestionat de echipe mobile. Parcă văd: un echipaj mixt (poliție + inginer Tesla) te va trage pe dreapta ca să îți remedieze problema:)
    Oricum, e binevenită ideea.
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru