Tesla Model S stabilește un record de autonomie: versiunea 100D are o autonomie oficială de 539 de kilometri

de Bogdan Mirică
Vineri, 14.04.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Agenția de Mediu din Statele Unite a testat cea mai nouă versiune a electricei Tesla Model S. Aceasta a reușit să obțină o autonomie record de 539 de kilometri.

Tesla a reușit să devină unul dintre cele mai populare branduri auto ale momentului, grație inovației de care se bucură gama sa. Mai mult, americanii au reușit să vindece de anxietatea unei autonomii reduse o mare parte din clienți care își doreau o mașină electrică.

Prin urmare, era normal ca tot Tesla să stabilească noi cifre record de autonomie cu modelele sale. Este vorba despre popularul Model S, care a fost testat recent de Agenția de Mediu din SUA.

Oficialii au anunțat că berlina electrică în versiunea Model S 100D, lansată în urmă cu câteva luni, reușește să obțină o autonomie totală de 335 de mile cu un plin de baterie. Asta înseamnă o medie de 539 de kilometri, o valoare extrem de bună chiar și pentru un motor pe benzină.

Esential 539 de kilometri este autonomia media a unui Tesla Model S 100D.
Potrivit măsurătorilor celor de la EPA, Tesla Model S 100D a reușit o autonomie urbană de 532.8 kilometri.

Trebuie precizat că versiunea testată este 100D, nu cea de performanță P100D, care are o autonomie mai mică cu 32 de kilometri. Bineînțeles, versiunea mai economică nu se bucură de aceleași performanțe ca în cazul lui P100D.

În vreme ce acesta ajunge de la 0 la 97 de km/h în 2.5 secunde, 100D are nevoie de 4.2 secunde.

via insideevs

Comentarii (1)

  • Clar era de asteptat. Good Job Tesla!
    9 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru