Tesla pregătește noutăți majore pentru interiorul lui Model S și Model X: schimbările vor fi introduse în 2019

de Daniel Popescu
Luni, 30.07.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Tesla va îmbunătăți semnificativ interiorul pentru Model S și Model X în ultima parte a anului viitor, înainte ca noile generații ale celor două modele să fie lansate în 2021.

Creșterea producției pentru Model 3 este principalul obiectiv al celor de la Tesla pentru următoarea perioadă, pentru a onora cât mai rapid sutele de mii de comenzi primite pentru acesta, motiv pentru care îmbunatățirile pentru Model S și Model X trebuie să mai aștepte cel puțin un an.

Potrivit unor informații dezvăluite de publicația Electrek, Tesla a planificat o serie de îmbunătățiri pentru interiorul lui Model S și Model X pentru al treilea trimestru al anului viitor, în ciuda faptului că fanii mărcii așteptau noutăți chiar în toamna acestui an.

Sursa citată susține că a intrat în posesia unor documente interne ale constructorului american, însă nu oferă niciun fel de detalii cu privire la îmbunatățirile care ar urma să apară pe Model S și Model X.

Cel mai probabil, Tesla va oferi un interior apropiat de cel de pe Model 3, parțial pentru a reduce costurile de dezvoltare, însă cu materiale de o calitate mai bună și cu funcții suplimentare.

De altfel, compania menționează în document că "armonizarea" va avea ca efect o reducere a costurilor de producție și o creștere a marjei de profit pentru Model S și Model X.

În plus, documentele fac referire că durata de viața a celor două modele va fi extinsa cu doi ani după lansarea noilor îmbunătățiri pentru interior, ceea ce înseamnă va viitoarele generații vor apărea în cursul anului 2021.

Via Electrek

Comentarii (1)

  • interior apropiat de Model 3.....astia's dusi cu capu'... :))))
    6 4

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru