Tesla revine asupra deciziei de a taxa încărcările: toţi proprietarii actuali pot folosi gratuit Superchargerele

de Daniel Popescu
Luni, 22.05.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Tesla a anunţat că actualii proprietari de modele pot utiliza gratuit Superchargerele, după ce în luna ianuarie a anunţat un plan de costuri pentru fiecare încărcare după depăşirea unei limite de 400 kWh.

Tesla anunţa în 2013 că încărcarea maşinilor electrice la reţeaua de Superchargere a companiei va fi întotdeauna gratuita, însă începând din luna ianuarie a introdus taxe după depăşirea unui plafon anual de 400 kWh.

Măsura a fost aspru criticată de proprietari, în special ca urmare a faptului că utilizarea gratuită a Superchargerelor era unul dintre motivele pentru care au decis să cumpere o maşină Tesla.

La ceva mai mult de 4 luni distanţă, Tesla a revenit însă asupra deciziei şi anunţă în cadrul unui comunicat de presă ca toţi cei care au cumpărat maşini până în 15 ianuarie 2017 le vor putea încărca gratuit fără nicio limită de cantitate pe toată durata de viaţa a vehiculului.

În plus, cei care au cumpărat maşini din 15 ianuarie până în prezent vor putea de asemenea să folosească Superchargerele gratuit.

De asemenea, Tesla a anunţat şi un program de referral prin care orice proprietar va putea nominaliza alţi 5 proprietari noi de maşini Tesla care să beneficieze de aceasta gratuitate. "Am auzit de la clienţii noştri că încărcarea gratuită şi nelimitată era unul dintre principalele motive pentru a recomanda Tesla unui prieten.

Începând de azi, clienţii existenţi pot oferi încărcare gratuită şi nelimitată pentru până la 5 prieteni printr-un cod de referral", precizează Tesla într-un comunicat.

Via Electrek

Comentarii (1)

  • avem noroc ca nu se vand in Romania,,gasea statul o "taxa"
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru