Tesla se pregăteşte pentru un viitor profitabil: a creat o divizie specială pentru a gestiona sutele de mii de noi clienţi

de Daniel Popescu
Marti, 10.05.2016
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Tesla a creat un departament special care se va ocupa cu gestionarea creşterii vertiginoase de clienţi în următorii ani. Primii recruţi sunt de la Facebook şi Uber.

Tesla Motors are până în prezent aproximativ 100.000 de clienţi, însă numărul acestora ar trebui să crească de aproape 5 ori în cazul în care va reuşi să onoreze toate cele aproximativ 400.000 de precomenzi pe care le-a primit pentru viitorul Model 3.

Pentru a gestiona o astfel de creştere rapidă a numărului de clienţi, Tesla Motors a creat un departament special numit Growth Programs care are rolul de a analiza date provenite de la baza de clienţi. "Construim de la zero o echipă de creştere pentru a desena, construi şi optimiza soluţii pentru adopţia accelerată (n.r - a produselor noastre)", precizează Tesla într-un anunţ de angajare.

Urmareste Automarket
Departamentul a fost creat la începutul acestui an, iar director al programului este Praveen Arichandran, care a ocupat o funcţie similară la reţeaua de socializare Facebook.
Printre primii recruţi ai acestuia se numără Sisun Lee, care a lucrat într-un departament similar al serviciului de ride-sharing Uber.

Totuşi, până la sosirea noilor clienţi, Tesla trebuie să se organizeze pentru a putea produce cele aproximativ 400.000 de unităţi Model 3. Planul iniţial vizează producţia a 200.000 de unităţi în 2017, însă constructorul american a admis în acelaşi timp că obiectivul este aproape imposibil de atins.

Via Electrek

Comentarii (3)

  • News! News News!
    Elon Musk s-a dus la buda !
    19 13
  • fanul nissan viseaza la........buda!
    12 9
  • Cati ani ai copilu' ?
    7 9

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru