Tesla va permite vizionarea de filme pe ecranul mașinii: doar în timpul încărcării la stațiile Supercharger

de Daniel Popescu, Foto: Dreamstime.com
Marti, 09.04.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Tesla a anunțat că va permite șoferilor să vizioneze filme prin servicii de streaming pe ecranul mașinii, însă numai în timpul încărcării la o stație Supercharger.

Șoferii mașinilor Tesla nu au posibilitatea de a urmări filme pe ecranul poziționat central din motive de siguranță, pentru a evita producerea unor accidente din motive de neatenție.

Cu toate acestea, Elon Musk, CEO-ul constructorului american, a anunțat o schimbare în această politică, care urmează să fie implementată în curând.

Astfel, software-ul va fi modificat pentru ca șoferul să aibă posibilitatea de a rula filme prin servicii de streaming atunci când mașina se află la încărcat la o stație Supercharger. Streaming-ul va fi posibil prin conectarea la o rețea Wi-Fi, care va fi oferită gratuit la toate stațiile Supercharger.

"Vom permite clipuri video când mașina este parcată și conectată la Wi-Fi. Pe parcursul timpului, toate Superchargerele Tesla vor avea Wi-Fi gratuit", a explicat Musk într-un comentariu postat pe rețeaua de socializare Twitter.

Musk nu a oferit detalii despre disponibilitatea acestei opțiuni, însă cel mai probabil funcția va fi disponibilă la lansarea celei de-a 10-a versiuni a software-ului.

Noua opțiune va permite practic șoferilor să petreacă într-un mod mai plăcut timpul în care se încarcă mașina electrică la Supercharger.

În prezent, în România nu există niciun Supercharger, însă Tesla intenționează să construiască cel puțin trei astfel de stații de încărcare pe teritoriul țării noastre.

Via Electrek

Comentarii (1)

  • hazard
    conectare gratuita, 50 dolari minutul de vizionare
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru