Tesla vrea să rezolve problema livrărilor: “Ne construim propria flotă de trailere pentru transportul mașinilor”

de Paul Cosma
Marti, 25.09.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Tesla își construiește propria flotă de trailere pentru transportul mașinilor sale pentru a rezolva problema livrărilor către clienți, potrivit lui Elon Musk.

În urmă cu aproximativ o săptămână, șeful Tesla a anunțat că producătorul american de mașini electrice se confruntă cu o nouă problemă, după ce depășise dificultățile cu producția.

Elon Musk spunea că Tesla a trecut de la “iadul producției” la “iadul logisticii de livrare”, după ce mai mulți clienți s-au plâns că nu și-au primit mașinile pe care le comandaseră.

Tesla își pregătește acum propria flotă de trailere pentru transportul mașinilor către clienți, potrivit unui mesaj publicat de Musk pe Twitter. Dezvoltarea flotei a început în urmă cu câteva zile, iar șeful Tesla speră ca acest proces să nu fie unul de lungă durată.

Șeful Tesla a spus recent că timpul de așteptare pentru clienți ar putea să crească în urma unui volum mai mare de livrări către America de Nord. Elon Musk a admis totodată că Tesla are probleme cu unele nuanțe de vopsea pentru caroserie, în special cu nuanța roșie.

Via Reuters

Comentarii (7)

  • Pe cine vrea sa pacaleasca Elon?
    Mascheaza problema productieicu o falsa problema, si anume a livrarilor.
    Very clever, Mr. Musk!
    4 8
  • omu' asta pare sa incerce sa faca totul "in house". Cam cum faceau dinozaurii americani prin anii '50-'60. Ok, nu depinzi de nimeni dar externalizarea unor activitati iti lasa o mai larga marja de eroare si mai putine cheltuieli pe care numai esti nevoit sa le suporti din buzunarul propriu.

    chestia e ca piata incepe sa se miste, iar oferta arata din ce in ce mai bine, in conditiile in care tesla pierde bani la fiecare masina contorizata, a unui design cu ceva ani in carca si a unor interioare mai mult decat spartane.
    4 8
  • @vianu si vlad, simplu sa vb aiurea, putina documentare nu strica. A mintit Musk pana acum in legatura cu problema de productie, eu cred ca a fost foarte sincer si transparent. Problema cu livrarea mai este cauzata si de faptul ca atunci cand primesti o masina tesla trebuie sa faci un "training" care face parte din "experienta tesla" care dureaza intre 2 si 3 ore, spatiul limitat in showroom-uri este o problema si Musk vrea sa livreze masina acasa la proprietar si sa faca acolo trainingul, este ajutat si de actuali proprietari tesla 3 care fac pro bono trainingurile cu badg-uri tesla quest.

    Tesla pierde bani la fiecare masina? vb aiurea, are o marja de profit mult mai mare decat alti producatori, tesla are 0 reclame. GM vinde volt in pierdere. uiti ca tesla are o infrastructura de superchargere, ceilalti au? (peste 1000 de statii cu o medie de 8 puncte de alimentare/statie)

    Nu inteleg bucuria sa piarda tesla pe care o au unii, Musk a facut progrese in industria auto si spatiala mai mult decat oricine in ultimii 40 de ani...
    10 4
  • @unu

    http://www.automarket.ro/stiri/tesla-a-raportat-pierderi-uriase-de-785-milioane-de-dolari-pe-primul-84291.html
    2 4
  • @unu

    nu stiu de ce ai impresia ca imi doresc sa capoteze Tesla....

    Mi-e imi e mai mult de Elon Musk despre care cred ca e genul de parinte a carui slogan este: "io te-am facut, io te omor!"
    1 3
  • Mie Mie Mie Mie Mie Mie Mie Mie Mie Mie Mie Mie Mie Mie Mie Mie Mie Mie Mie Mie Mie Mie Mie Mie Mie Mie Mie Mie Mie Mie Mie Mie Mie Mie Mie Mie Mie Mie Mie Mie Mie Mie Mie Mie Mie Mie Mie Mie Mie Mie Mie Mie Mie Mie Mie Mie Mie Mie Mie Mie Mie Mie Mie Mie Mie Mie Mie Mie Mie Mie Mie Mie Mie Mie Mie Mie Mie Mie Mie Mie Mie Mie Mie Mie Mie Clar acum?
    1 1
  • multumesc pentru atentionare :)... e foarte clar

    Initial am vrut sa scriu "Mi-e mai mult..." m-am razgandit fara sa corectez si a iesit mizeria aia
    3 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru