Test-drive cu 24 de masini la Autoitalia Showroom in acest weekend

De Mircea Meșter
Publicat Miercuri, 18.03.2009
Cu ocazia implinirii a patru ani de la inaugrarea Autoitalia Showroom, importatorul Fiat, Alfa si Lancia anunta evenimentul "Portiere deschise".

Fanii bucuresteni ai italienilor de la Fiat se vor bucura in acest sfarsit de saptamana de un eveniment interesant care va avea loc in cadrul Autoitalia Showroom. Este vorba de o intalnire cu clientii de tip Porti Deschise, organizata cu ocazia implinirii a patru ani de la inaugrurarea showroom-ului importatorului oficial Fiat, Alfa Romeo, Lancia, Maserati si SsangYong in Romania.

Cu acest prilej, vor fi puse la dispozitia vizitatorilor nu mai putin de 24 de autoturisme de test-drive (printre care Lancia Delta, Fiat 500 si Alfa 159 TI), iar doritorii vor avea posibilitatea de a incheia contracte de vanzare-cumparare in cele mai avantajoase conditii. Gazda evenimentului va fi campionul de box si de automobilism Mihai Leu, sub a carui indrumare va avea loc si un concurs de indemanare auto cu modelul Fiat 500.

Pe langa cele mai recent lansate modele, AutoItalia Showroom va prezenta, de asemenea, si o mini expozitie de masini retro aflate in prezent in posesia unor colectionari: Fiat 850 Abarth, Fiat 1100, Fiat 600 si celebrul Fiat Topolino.

via | Autoitalia

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru