Testeaza modelele Ford zilele acestea la Baneasa

De Catalin Dinu
Publicat Vineri, 23.05.2008
Timp de opt zile modelele Ford disponibile in Romania sunt puse la dispozitie de BDT pentru a fi testate.

Esential

8 zile tine campania \"Pune mana pe un Ford\" organizata de BDT in zona comerciala din Baneasa

BDT, distribuitor autorizat Ford, da intalnire tuturor bucurestenilor din 24 pana in 31 mai, intre orele 10:00 – 20:00 in spatiul special amenajat in parcarea Bricostore din Baneasa Shopping Center. Prin campania „Pune mana pe un Ford”, BDT doreste sa aduca modelele Ford mai aproape de clientii sai.

Autoturisme noi si rulate, autoutilitare, precum si autoturisme cu livrare imediata, vor fi expuse pe o suprafata de 1000 mp. Pentru drive-test, distribuitorul pune la dispozitia publicului modele precum Fiesta, Fusion, Focus, C-Max, S-Max, Mondeo si Galaxy. Un avantaj major de care se pot bucura toti cei interesati in achizitionarea unui autoturism marca Ford, este acela ca pot beneficia si de campaniile in desfasurare pentru modelele Fiesta, Fusion si Noul Focus. Astfel, clientii BDT pot deveni proprietari ai modelelor mentionate mai sus la preturi promotionale: Fiesta – 9.353 € fara TVA, Fusion – 9.990 € fara TVA si Noul Focus – 10.750 € fara TVA.

„Stim cat de important este timpul clientilor nostri si, de aceea, ne-am dorit sa organizam, pe o perioada de opt zile, un showroom Ford la Baneasa Shopping Center.

Echipa noastra de profesionisti, formata din consultanti in vanzari si leasing financiar, va sta la dispozitia celor interesati sa efectueze un drive-test sau sa achizitioneze o masina, propunandu-le cele mai bune oferte si servicii”, a declarat Tellu Striinu, director general vanzari al BDT.

BDT, distribuitor autorizat Ford, face parte din grupul de firme Business Development Team si dispune de toata gama de autoturisme si autoutilitare Ford, comercializate in Europa. Compania, fondata in anul 1999, este unul dintre cei mai importanti dealeri pe piata auto de retail din Romania. Business Development Team are o gama variata de servicii, cum ar fi buy-back, leasing financiar si operational, inchirieri auto si rent-a-fleet.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru