Thierry Henry a devenit ambasador Renault: fostul fotbalist francez va promova parteneriatul dintre Renault și Premier League

de Paul Cosma
Marti, 07.08.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Celebrul fotbalist francez Thierry Henry a devenit ambasador al brandului Renault. Fostul atacant va promova constructorul într-o serie de clipuri publicitare ce vor fi difuzate pe Sky Sports, pe durata noului sezon de fotbal din Premier League.

După o pauză de 16 ani, Thierry Henry a revenit la Renault în calitate de ambasador al constructorului auto. În 2002, pe vremea când juca la Arsenal, fostul atacant francez a colaborat cu Renault într-o serie de reclame foarte apreciate de fani la vremea respectivă.

Thierry Henry și Renault au acum un nou proiect comun. Celebrul fost fotbalist francez va promova Renault într-o serie de clipuri publicitare ce vor fi difuzate la Sky Sports pe durata noului sezon de Premier League, ediția 2018-2019.

Clipurile vor fi difuzate în pauzele sau în preajma a 96 de meciuri live din prima ligă a campionatului englez de fotbal. Alături de Henry vor fi și suporteri ai diferitelor echipe pe durata sezonului, timp în care vor comenta împreună parcursul favoriților din Premier League.

În cadrul campaniei publicitare, Thierry Henry va promova o parte dintre modelele Renault, printre care Clio, Captur și noul Megane RS.

Via Renault

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru