Th!nk City, masina electrica de oras

De Robert Gherghe
Publicat Luni, 23.07.2007
Norvegienii planuiesc sa globalizeze un model de masina electrica, care va fi lansat in 2008.

Va anuntam in luna decembrie a anului trecut ca o companie norvegiana pregateste un rival pentru Smart. Este vorba de masina electrica Th!nk City.

Trecand peste povestea modelului Th!nk produs in circa 1000 de exemplare la sfasitul anilor '90, trebuie spus ca producatorul norvegian de vehicule electrice, Think Global, va construi acest model de doua locuri in circa 10.000 de exemplare.

Viitorul model reprezinta o alternativa de automobil in localitatile urbane tot mai aglomerate si mai poluante. Th!nk City va fi vandut in tarile Scandinave, Elvetia, Olanda, Marea Britanie si Statele Unite. Modelul va fi produs intr-o fabrica din Oslo, incepand din aceasta toamna si va fi lansat la inceputul anului viitor. Marele avantaj al modelului electric il reprezinta autonomia de 185 km.

Comentarii (8)

  • pe cand si o dacie electrica?
    0 0
  • electrica? neah, pe carbuni, au mai multe sanse!
    0 0
  • mmm
    Autonomia e inca mica......
    0 0
  • numai oligofreni
    doh
    Se poate sa apara un articol nou fara ca vreu noligofren sa faca o gluma proasta pe seama daciei sau sa vina cu o gluma rasuflata?
    0 0
  • Fiind vorba de o masina de oras, nu cred ca cei 185km cat este autonomia ar fi chiar asa de putini. Bine, asta daca nu e vorba de metropole de genul Los Angelesului sau "monstrilor" de genul :)
    0 0
  • Pret?
    Masina asta are si un pret?De ce de multe ori dati afirmatia incompleta?in rest sunt informatii utile si interesante.later
    0 0
  • Claudiu
    autonomie
    am fost in China. am vazut masini electrice. pentru cine este interesat sa aduca putem discuta. indeplinesc si standardele europene si cele americane. performantele nu sunt inca la nivelul ideal (viteza maxima, timp incarcare baterii, etc), dar este ceva.
    0 0
  • nobody
    masinile electrice mai au mult pana cand vor fi apreciate cat timp "tati" le ia baieteilor acel mare v6 de ce le-ar pasa de kkt-ul ala electri si mai e si mic tre sa pun remorca ca sa ma duc cu el pana la piata si inapoi nu ii gasesc rost
    si unde mai pui ca vine si cu un pret ce deseori intrece masini mult mai avantajoase
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru