Tineti aproape! Renault va lansa maine Laguna Coupe

De Bogdan Mirică
Publicat Vineri, 23.05.2008
Constructorul francez Renault va lansa maine versiunea de productie a conceptului Laguna Coupe.

Renault continua poliica sa de expansiune a gamei de modele si anunta o premiera mondiala in acest weekend. Este vorba despre noul coupe GT bazat pe abia lansata generatie a modelului Laguna, anticipat in toamna anului trecut la Frankfurt de conceptul cu acelasi nume.

Pentru a pregati terenul noului sau model, Renault a lansat un site special pe care a publicat o serie de teaser-uri care lasa sa se intrevada liniile svelte ale coupe-ului. Din primele informatii se pare ca versiunea va prelua majoritatea liniilor de design promovate de conceptul Laguna Coupe si cateva detalii picante: geamuri fara rama, cutie automata cu sase trepte, jante din aliaj, lumini LED si un deflector spate.

Propulsia viitorului coupe va fi asigurata de o gama de motoare in patru cilindri pe benzina si diesel cu capacitati cuprinse intre 1.6 si 2.0 litri capabile sa ofere intre 112 si 204 cai putere. Renault nu exclude nici posibilitatea instalarii unei unitati V6 de 3.0 litri pe versiunea de top a modelului.

Pana cand Renault va dezvalui primele imagini si informatii oficiale puteti vizita site-ul dedicat noului model aici.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru