Feedback

Toate reclamele auto de la Superbowl 2013

Comenteaza 0
Toate reclamele auto de la Superbowl 2013 - Poza 1
Superbowl-ul este cel mai important eveniment sportiv din Statele Unite ale Americii. Finala Campionatului de Fotbal American aduce în faţa televizoarelor milioane de telespectatori şi este un prilej excelent pentru difuzarea unor reclame auto speciale.

În fiecare an, la începutul lunii februarie, America se opreşte pentru un eveniment sportiv extrem de important. Superbowl, sau finala Campionatului de Fotbal American, aduce în faţa televizoarelor sute de milioane de telespectatori, iar cifrele de rating sunt impresionante. Chiar dacă evenimentul a scăzut în intesitate faţă de alţi ani, când sumele vehiculate în jurul difuzărilor spoturilor TV erau astronomice, iar unele mărci au renunţat să mai cheltuie bani pentru a crea reclame speciale, Superbowl rămâne un prilej excelent pentru industria auto din Statele Unite şi nu numai să îşi prezinte cele mai interesante spoturi TV. Anul acesta, lungimea reclamelor a scăzut, majoritatea spoturilor având 30 de secunde, cazurile când acestea măsoară un minut sau peste devenind foarte rare. De asemenea, calitatea conceptelor din spatele reclamelor difuzate în acest an a scăzut, doar câteva dintre ele putând fi considerate cu adevărat speciale. 

În finala din acest an s-au întâlnit echipele Baltimore Ravens şi San Francisco 49ers, iar scorul la final a fost de 34-31 pentru Baltimore. În plus, arena Mercedes-Benz Superdome din New Orleans, gazda evenimentul, va rămâne în istorie prin pana de curent care a lăsat o treime din stadion în întuneric.

Vizionare plăcută, de preferabil în HD!

Comenteaza 0

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod Greu de citit? Regenerare cod

Ultimele stiri din Feature

Prețuri mașini noi

Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru