Top 12 spoturi cu maşini la Super Bowl 2014

de Dragoș Băltățeanu
Luni, 03.02.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Spoturi video spectaculoase, o mulţime de vedete şi multe modele americane. Aşa se traduce pauza publicitară a celui mai urmărit eveniment sportiv din Statele Unite ale Americii: Super Bowl - finala campionatului de fotbal american.

1. Jaguar

Jaguar a mizat pe o serie de actori britanici şi stilul caracteristic unui erou negativ din filmele cu spioni. O reclamă interesantă în care apar actorii britanici Ben Kingsley, Tom Hiddleston (celebru pentru seria Thor) şi Mark Strong. Dar adevărata vedetă a clipului este Jaguarul F-Type.

2. Hyundai

Constructorul coreean a ales un spot amuzant gândit pentru a scoate în evidenţă sistemele de siguranţă activă ale noilor modele Hyundai. 

3. Chrysler

Chrysler pune din nou la bătaie un spot cu accente patriotice, iar vedeta este celebrul Bob Dylan. Un demn urmaş al clipului cu Clint Eastwood din 2012 sau al celui cu Eminem din 2011.

4. Honda

Honda l-a ales pe Bruce Willis ca vedetă într-un spot în care maşinile lipsesc cu desăvârşire. 

5. Kia

Morpheus, celebrul personaj din Matrix interpretat de Lawrence Fishburne, revine în reclama Kia difuzată în pauza Super Bowl-ului.

6. Audi of America

Audi a creat una dintre cele mai ciudate reclame difuzate în acest an: "Doberhuahua".

7.
Jeep

Un nou spot ce glorifică aventura şi natura alături de noul Jeep Cherokee.

8. Toyota

Toyota s-a asociat cu celebrelele păpuşi Muppets pentru a prezenta în mod foarte amuzant noul model Highlander. 

9. Volkswagen

Poate cel mai bun spot din acest an vine de la Volkswagen. Asta după ce spotul cu micul Darth Vader a făcut valuri în anii trecuţi. 

10. Chevrolet

Chevrolet a lipsit anul trecut de la Superbowl, dar acum a revenit pentru a scoate în evidenţă noul pick-up Chevrolet Silverado.

11. Maserati

Maserati marcheză atacul pe piaţa americană cu un spot agresiv numit "Strike" (Lovitura). Este unul dintre cele mai frumoase reclame, vizual vorbind, dintre cele prezentate în acest an în pauzele publicitare ale Superbowl-ului.

12. Ford

Ford a mizat pe o reclamă repetitivă ce scoate în evidenţă calităţile noului model Fusion Hybrid, ceea ce în Europa va deveni noul Mondeo. Ford a ales doi actori pentru a face reclama mai atractivă: James Franco şi comediantul Rob Riggle.

Dacă le-a reuşit, vedeţi mai jos:

Comentarii (2)

  • andrey
    Parca cea mai frumoasa a fost reclama la Jeep.
    0 0
  • dpverso
    Cred ca reclama de la Chrysler era completa daca la sfarsit puneau "owned by Fiat" :)
    3 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru