Toro Rosso și-a definitivat linia de piloți pentru 2018: Hartley și Gasley vor rămâne la echipă

de Daniel Popescu
Vineri, 17.11.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Toro Rosso a anunțat că Brendon Hartley și Pierre Gasly vor concura pentru echipă și în sezonul viitor.

Toro Rosso va începe sezonul următor cu aceeași linie de piloți cu care va încheia și campania actuală în cursa din Abu Dhabi de la sfârșitul săptămânii viitoare. Cea de-a doua echipă a grupului Red Bull a confirmat că Brendon Hartley și Pierre Gasly își vor păstra locurile la echipă și anul viitor.

"Suntem foarte bucuroși să-i avem confirmați atât de devreme pe Gasly și Hartley ca piloții noștri pentru 2018. Pe parcursul ultimei părți a anului au demonstrat că sunt pregătiți pentru Formula 1, au înțeles rapid monopostul, au arătat performanțe bune și au demonstrat că sunt pregătiți pentru provocări", spune Franz Tost, șeful celor de la Toro Rosso.

Hartley concurează pentru Toro Rosso începând cu Marele Premiu al Statelor Unite, în timp ce Gasly s-a alăturat inițial în Marele Premiu al Malaysiei, înainte de a reveni la Marele Premiu al Mexicului.

Toro Rosso a început sezonul cu o linie complet diferită. Mai întâi, Carlos Sainz a fost împrumutat la Renault ca parte a unei înțelegeri mai ample de pe piața motoarelor pentru sezonul următor, în timp ce Daniil Kvyat a fost înlocuit începând cu cursa de la Sepang.

Via ESPNF1

Comentarii (18)

  • unu sau altu
    Pai doar doi debutanti puteau convinge cu motorul ala (de anu viitor)...
    Macar McLaren avea masina buna...
    8 0
  • lucky70
    ce tare ar fi ca Honda sa produca surpriza si sa depaseasca,macar Renault,ca putere si fiabilitate!Asta pt a confirma faptul ca Alonso face alegeri gresite...
    7 11
  • Cei de la Ferrari s-au opus ca echipele sa foloseasca mai mult de 3 motoare /sezon in 2018 ...Cei de la Red Bull a formulat propunerea respectiva
    2 2
  • O mica adaugare la ce am postat mai devreme, Cei de la Red Bull au vrut sa discute cu echipele despre folosirea a 4 motoare in sezonul viitor, dar la Monza echipele sprijinite de Mercedes au fost impotriva. Red Bull au vrut sa discute iarasi despre acest subiect cu prilejul GP Braziliei dar cei de la Ferrari au spus ca echipele nu sunt de acord si ca au investit deja in aceste motoare timp si resurse pentru a folosit numai 3 motoare in sezonul viitor.

    Articolele in cauza sunt acestea:
    https://www.motorsport.com/f1/news/horner-wants-three-engine-limit-scrapped-over-grid-penalties-949666/,
    https://www.motorsport.com/f1/news/ferrari-red-bull-three-engines-per-year-979708/.

    Puteam sa explic mai clar subiectul in sine, dar sunt fan McLaren si prefer sa arunc cu noroi cat pot in Ferrari chiar daca nu este un gest corect.
    5 4
  • Multumesc clonei care a postat articolul cu link-uri dar eu cred c-a vrut sa ma discrediteze:))))) daca vreau sa arunc cu noroi pot s-o fac mai bin decat crezi tu..Mai jos e stirea preluata de mine
    http://en.f1i.com/news/285996-ferrari-wont-support-three-engine-limit-protest-red-bull.html
    2 1
  • Mi se par niște alegeri forțate , mai ales la Hartley dar în fine poate ei stiu ceva ce noi nu știm. Oricum la anul cred că vor fi sub Sauber datorită motorului Honda.
    11 1
  • @ZZZ-urilor, original+clona
    Nu numai Ferrari s-a opus, ci si Mercedes, ceea ce mi se pare absolut normal, ei sunt cei care aloca timp si fonduri, deloc mici, în dezvoltarea motoarelor, nu RBR, care nu are nici in clin, nici in maneca ! Probabil ca intregul an au lucrat motoristii la regula celor trei motoare si acum, la spartul targului, vine Marko cu alta idee ! Tipic RBR !
    11 1
  • Nope, la anu sigur motorul Honda e bun. Doar cand il conduce Alonso e prost, se stie, Alonso conduce numai carute. Sau a rog, asta e scuza lui permanenta.
    4 7
  • ...Eu unul nu cred ca motoristii au venit cu propunerea
    1 0
  • Dar si daca la anul McLaren nu este macar în apropierea lui RBR ca si performanta, atunci pe Alonso nu-l mai spala toate apele din lume ! S-au laudat fara nici un fel de limita ca au cel mai bun sasiu, s-au laudat atat de gretos ca au cel mai tare pilot, un "animal superperformant" dupa spusele lor si au varsat atatea tone de laturi in capul celor de la Honda, incat orice esec in 2018 ar trebui sa-i trimita pe toti acasa, in frunte cu cine stim cu totii !
    7 3
  • Mercedes
    Haterii lui Alonso isi varsa Marea frustrare generata de proaspatul Looser de la Fierari.... asta e, aveti ce meritati. Lasa ca se duce Lewis la macaronari si le aduce titlul.
    4 2
  • Dar Hamilton nu era cumva tot un mare 'inamic' al lui Alonso?
    1 0
  • Alonsistii astia sunt precum femeia aia parasita si crizata ca asta care a inlocuit-o o sa-i daruiasca barbatului copilul dorit. Si se bucura cata vreme copilul (titlul, v-ati prins, da?) intarzie sa apara.
    3 1
  • @.
    Cine va mai baga pe voi în seamă ? Prin "declarațiile " voastre nu sunteți decât penibili.
    1 1
  • Scoate capul dintre bucile lui Hamilton ca esti penibil dupa ca ai cantat ani de zile cantecul Defavorizarea.
    Ps: Ham e mai bun decat Vettel sau Alonso. ma bucur daca castiga dar tu de ce drk te bucuri?
    1 2
  • Crezi ca Mercedes va domina la nesfârșit ? Trebuie să fii idiot să crezi asta. Sau părăsește tuciuriul primul corabia ca șobolani ? La cat a făcut Ron Dennis pentru el trebuia să stea toată cariera lui la McLaren.
    PS
    Nu am nici un motiv de bucurie deocamdată. Vedem la anul ce va face Alonso.
    4 1
  • Ce sa faca Alonso la anu? O sa critice motorul Renault.
    5 1
  • @Mercedes Haterii lui Alonso ? Care hateri ? Si pentru ce sa aiba Alonso hateri, ca doar nu mai deranjeaza pe nimeni de foarte mult timp ? Inteleg sa aiba hateri un Lewis, un Seb, un Max, dar Alonso pentru ce ? Pentru ce l-ar uri cineva pe Alonso ?
    2 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru