Toyota a deschis un circuit de off-road în Bucureşti

De Sebastian Toma
Publicat Luni, 14.05.2012
Toyota Bucureşti Nord a deschis primul circuit de off-road din Bucureşti. Aceasta simulează un traseu complex pe teren accidentat şi subliniază capacităţile modelelor Hilux şi Land Cruiser.

Toyota Bucureşti Nord a lansat un circuit dedicat exclusiv activităţilor off-road în Capitală. Traseul este localizat în cartierul Militari şi include o rampă cu înclinaţie de 35 de grade, o rampă laterală cu înclinaţie de 40 de grade, o rampă cu încrucişare de punţi, o ravenă şi o trecere prin apă la o adâncime de 70 de centimetri. Pentru moment, Toyota 4x4 Track le este destinată doar clienţilor Toyota care vor să afle ce poate să facă un Hilux sau un Land Cruiser înainte să-l achiziţioneze. Ulterior, pista va fi deschisă şi pentru proprietarii actuali de Hilux şi Land Cruiser, dar şi pentru posesorii altor automobile cu capacităţi extensive în regim off-road.

Toyota 4x4 Track este situată pe Valea Cascadelor numărul 22 şi este singurul spaţiu de acest gen din Bucureşti. Suprafaţa totală a complexului 4x4 Track este de 1.500 de metri pătraţi, din care 800 de metri sunt reprezentaţi de o zonă verde. Lungimea efectivă a pistei este de 800 de metri, din care 130 de metri reprezintă obstacole din metal, lemn şi pământ tasat.

Toyota 4x4 Track dispune şi de o parcare, care are o capacitate de 20 de locuri. Cei de la Toyota vor păstra pista de off-road deschisă permanent, urmând să permită până la sfârşitul anului şi accesul pasionaţilor de off-road care deţin vehicule produse de alţi constructori.

Automarket a încercat deja traseul celor de la Toyota, incursiunea noastră în off-road fiind călăuzită de cei de la Taifun Off-road. Am parcurs traseul atât la bordul unui Land Cruiser, cât şi la bordul unui Hilux facelift. Ambele modele au dat dovadă de abilităţi înnăscute la abordarea obstacolelor, acestea reuşind să parcurgă traseul de mai multe ori la rând, schimbând şoferii unul după altul, totul până la încheierea evenimentului, fără niciun fel de emoţie sau de problemă tehnică.

Via | Toyota 

Foto | Toyota

Comentarii (6)

  • haramantola
    TRASEU
    interesant ....doar ca la cluj la maxim 2 km exista asa ceva in natura .....multi clienti pe care i-am plimbat in teren au cumparat Toyota avind o experienta de neuitat ...si au si renuntat la alte modele de la concurenta care nu ii duceau decit pe asfalt.......masina e foarte capabilla dar trebuie sa si sti sa areti asta pe un traseu adecvat .....
    3 0
  • Anonim
    ''Number one''
    O masina adevarata de off-road.Parerea mea este ca aceasta marca va ramane mereu ”number one”,si zik asta deoarece stiind ca primul autroturism care a atins Polul Nord magnetic a fost o Toyota Hilux,si banuiesc ca toti ati vazut filmarile de la Top Gear,care sa-u dus la Polul Nord cu 2 Toyota Hilux pregatite,si totusi daca stam sa ne gandim la ce conditii au rezistat,desi acolo la -50 de grade celsius nu sunt multe autovehicule care rezista fizik ,si nici nu vreau sa ma mai gandesc la partea mecanica adica la motorul unei Toyota care totusi rezista la -50 de grade functionand fara probleme,>ganditiva la chedere sau la plasticele din interior care la -50 de grade pur si simplu devin casate,dai un bobarnac si se sparg,adika o masina care poate merge pe la Polul Nord are o calitate totusi intrinseca deosebita a fabricatiei.Si desi vreau sa zic si partea cea mai interesanta ca acele Toyote Hilux,atunci cand au mers la polul nord au folosit un combustibil special de avion,adica o nebunie care nu orice motor poate sa functioneze cu astfel de combustibil.Felicitari celor de la Toyota,pentru eforturile depuse de a construi masini fiabile!
    3 4
  • AndreiRN
    Marketing
    Nu exista masina de productie off-road la ora actuala ci doar masini pt drumuri neasfaltate si se vede clar si in imagini ca merg pe un drum chiar betonat.
    Hummer 1 este singurul vehicul care a fost proiectat pt a fi folosit acolo unde nu sunt drumuri de loc.
    Asta nu inseamna ca nu poti iesi cu orice masina pe camp sau noroaie dar pe cont propriu.
    Toyota face masini de teren excelente dar sa nu ducem clienti cu vorba ca nu e frumos.
    Si cam asta se pare ca fac cei de la Bucuresti.
    3 3
  • Toyota Romania
    S-au desteptat si impotatorii greci de la Toyota Romania...
    In 2008 cand am solicitat un drive test in teren accidentat, "inginerul de vanzari" de la T. Nord sa uitat la mine de parca atentam la prietena lui...
    Mi-a zis : dvs. nu va uitati la Paris DaKar ?!
    Nu zic, dar ma(va) voi uita si am mers in Germania sa-mi cumpar masina...

    Zic s-au deseptat, dar ei eraudestepti de mult daca pe un mic releu al halogenelor din cutia de sigurante iti incaseaza 700 Ron ( constatare manopera, piesa) a si inchis capacul de la sigurante....nu ?

    Pacat de spiritul Toyota pe ce maini e in Romania....
    6 0
  • Toyota Odorheiu Secuiesc
    Anul trecut,caravana Toyota a sosit si in Odorheiu Secuiesc timp de doua zile.Despre organizare si angajatii din Odorhei am numai cuvinte de lauda,sunt adevarati profesionisti,cat despre ,,soferii,, Toyota veniti din Bucuresti...adunatura de cocalari,niste mucosi ce si-au batut joc de masinile aduse la test,comportandu-se ca niste incepatori si luand in batjocura tot ce inseamna brandul Toyota!Sper ca la anul,Toyota sa puna niste profesionisti la volan,pentru ca altfel are mult de pierdut.
    2 0
  • ...
    Cat despre ,,circuitul off-road,, ...am mers pe drumuri de munte mult mai accidentate decat acest circuit,si nu cu Toyota,ci cu o banala Dacia 1310...
    3 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru