Toyota a lansat cea de-a treia generatie a lui Sienna

De Sebastian Toma
Publicat Joi, 03.12.2009
Incepand cu luna februarie a anului viitor, americanii vor putea achizitiona cea de-a treia generatie a monovolumului Toyota Sienna. Aceasta este disponibila si intr-o versiune V6 de 266 CP.

Cea de-a treia generatie a monovolumului Sienna de la Toyota a debutat la Salonul Auto de la Los Angeles. Modelul imprumuta numeroase elemente de design de la Toyota Venza si poate gazdui pana la opt pasageri. Potrivit celor de la Toyota, interiorul este mai mare cu patru centimetri si scaunele au o raza mai mare de miscare. Usile lui Sienna sunt mai mari, lucru care ajuta accesul in acest model.

Toyota Sienna este disponibil doar pentru pietele din Statele Unite ale Americii si Japonia. Modelul este disponibil alaturi de doua motorizari pe benzina. Mai exact, cei de la Toyota ofera un motor de 2.7 litri care ofera 187 CP si un V6 de 3.5 litri care dezvolta 266 CP. Ambele propulsoare sunt oferite alaturi de o transmisie automata cu sase trepte. Mai mult decat atat, versiunea V6 a lui Toyota Sienna este oferita cu un sistem de tractiune integrala.

Vanzarile lui Toyota Sienna vor incepe pe piata din Statele Unite ale Americii din luna februarie a anului viitor. Modelul va fi disponibil in cinci nevele de echipare, inclusiv unul cu accente sportive.

Nivelul de echipare SE beneficiaza de un set de praguri laterale noi, jante de aliaj de 19 inch, blocuri optice fumurii, o suspensie mai sportiva si culori noi la interior.

Via | CarandDriver

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru