Toyota Auris a primit un pachet de tuning de la TRD

de Sebastian Toma
Miercuri, 22.08.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Toyota a prezentat primele imagini ale pachetului Modellista pentru noul Auris, dezvoltat de TRD, tunerul de casă al mărcii nipone.

Toyota Auris se poate mândri cu primul său kit de tuning, la doar două zile de la apariţia imaginilor oficiale. Vorbim despre pachetul Modellista, dezvoltat de tunerii de casă ai celor de la Toyota, TRD. Aceştia au avut acces la maşină înainte de prezentarea oficială, ceea ce le-a permis dezvoltarea încă din fazele incipiente a unui kit estetic complet. Pentru moment, pachetul este prezentat ca echipament opţional pentru piaţa din Japonia, dar accesoriile ar putea fi oferite ulterior şi pe alte pieţe. Până atunci, tunerii obişnuiţi vor avea ocazia să pregătească propriile pachete pentru noua generaţie a lui Auris.

Kitul Modellista vine cu un aspect mai agresiv, incluzând un set de bare de protecţie faţă-spate, un set de praguri laterale, un set de jante din aliaj şi un set de ornamente pentru portiere. Posteriorul modelului are un difuzor de aer, care adăposteşte şi o evacuare sport. Potrivit primelor informaţii, această versiune a lui Auris dezvoltă 2 CP în plus faţă de modelul standard, spune pliantul scanat de cehii de la Autoforum. Respectiva versiune era oferită în compania motorului de 1.8 litri, care oferea 143 CP în standard.

Clienţii pot alege între o transmisie manuală cu şase trepte şi o unitate Super CVT-i.

Pe piaţa din Japonia, cei de la Toyota vor să vândă 2.000 de unităţi pe lună. Debutul european al noului Auris va avea loc la Salonul Auto de la Paris, în timp ce debutul comercial este aşteptat să aibă loc în prima parte a anului viitor.

Via Autoforum

Comentarii (1)

  • parca e facuta pentru tuning...
    7 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru