Toyota Auris Blade oficial

De Bogdan Mirică
Publicat Joi, 21.12.2006
Toyota a prezentat astazi in cadrul unei conferinte oficiale modelul Blade, un hatchback cu veleitati sportive.

Asa cum v-am promis si ieri, astazi va vom oferi informatii oficiale despre noul model Blade, care este de fapt o versiune Auris redesenata si mai puternica.

Hatchbackul Toyota se remarca prin designul inovativ, interiorul imbunatatit si motorul de 2.4 litri cu transmisie sport secventiala Shiftmatic CVT in 7 trepte. Pentru o aemenea motorizare, Blade a primit un sistem de suspensie nou care sa imbunatateasca manevrabilitatea si discuri de frana mai mari.

Blade este echipat si cu un pachet de siguranta care include VSC (controlul stabilitatii vehicolului), TRC (controlul tractiunii), airbaguri SRS laterale, cortina, fata si genunchi. Interiorul este dotat cu scaune din piele Alcantara, scaun electric al soferului, si buton pentru pornire. Clientii pot opta de asemenea si pentru sistem de asistenta la parcare

Comentarii (1)

  • Scarlat Gheorghe
    Ma intereseaza cat va costa?
    In momentul de fata am o TOYOTA corolla hatchback de 5 luni si deja m-am plictisit de ea,doresc sa aflu cat mai multe lucruri despre noul model Blade.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru