Toyota, campionii fidelitatii

De Mircea Meșter
Publicat Vineri, 30.06.2006
Toyota tinde sa acapareze toate topurile. Francezii au realizat un clasament al celor mai multumitoare marci iar niponii se afla pe prima pozitie, la distanta mare de urmaritori.

Recomandati-va masina unui prieten, notand-o pe o scara de la 1 la 10. Aceasta este provocarea la care au fost supusi 1000 de soferi francezi in cadrul unui studiu al companiei Bain & Company.

Rezultatele obtinute reprezinta diferenta dintre raspunsurile favorabile si cele defavorabile. Astfel, constructorul care se va afla in scurt timp pe prima pozitie la nivel mondial, Toyota, sta detasat in fruntea clasamentului, in fata marcilor germane de lux. Japonezii isi permit luxul de a avea un procent excelent al utilizatorilor nemultumiti (4%).

Rezultatele studiului au fost comparate cu succesul comercial al marcilor din clasament, Bain & Company observand corelatii evidente in acest sens.

Iata clasamentul si procentajele obtinute in urma studiului francez:

1. Toyota.....................57%
2. Mercedes..............40%
3. BMW.......................38%
4. Audi.........................34%
5. Peugeot..................29%
6. Volkswagen..........28%
7. smart......................19%
8.

Renault...................14%
9. Hyundai..................11%
10. Fiat...........................6%

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru