Toyota cheamă în service 17.000 de unităţi Lexus HS 250h

De Cornel Șocariciu
Publicat Duminica, 27.06.2010
Toyota va chema în service 17.000 de exemplare ale modelului Lexus HS 250h ca urmare a unei posibile scurgeri masive de combustibil în timpul unui impact în partea din spate a maşinii.

Esential

17.000 de unităţi Lexus HS 250h vor fi chemate în service

Constructorul japonez Toyota este nevoit să facă un recall în SUA pentru 17.000 de exemplare ale modelului Lexus HS 250h ca urmare a unor scurgeri importante de carburant. Această problemă a apărut atunci când NHTSA (National Highway Traffic Safety Administration) a realizat un test care simula impactul produs la o viteză de 80 de km/h în partea din spate a maşinii.

Constructorul japonez nu are nicio explicaţie pentru apariţia acestui fenomen şi, conform legilor americane, este obligat să oprească livrările acestui model până la găsirea unei soluţii. De asemenea, Toyota nu a comunicat celor de la NHTSA  perioda de timp în care va rezolva problema apărută la modelul Lexus HS 250h.

Via | Lexus

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru